Børnebiffen - nyt filmunivers til de 3-7-årige

Nu er der et nyt gratis filmtilbud fra bibliotekerne til de 3-7 årige. På Børnebiffen.dk kan du med dit biblioteks-login se fortryllende kortfilm nøje udvalgt og skræddersyet til aldersgruppen.

På Børnebiffen.dk kan de yngste i familien møde kendte og elskede karakterer som Cirkeline, Orla Frøsnapper, Lili, Vitello og Hunden Ib, men også fx Ronja på fem år, der har en far, som er soldat, og drengen Wili, der har Downs syndrom.

Kvaliteten er i højsædet

Alle filmene er valgt ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder. Filmene må også gerne give det velkendte et twist og vække til eftertanke. Også hos resten af familien. 

Indholdet er nøje udvalgt over en årrække af Det Danske Filminstitut og rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger. Ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum. 

 

Stort udvalg og let at bruge

På Børnebiffen.dk er der næsten 400 titler, og og der vil løbende blive tilføjet nye film. Akkurat som på Filmstriben får du adgang til at se filmene med dit bibliotekslogin.

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se, så I kan bare slå jer løs. 

Børnebiffen.dk er udviklet til at kunne afspille film i en browser på de fleste computere, smartphones og tablets. 

Introfilm til Børnebiffen.mp4

God fornøjelse!