Trine Færge Haurits Nielsen

Seneste nyheder

 • (Uuuuuuu)hyggelige bøger til de små

  Har I lyst til at blive lidt bange? På den hyggelige måde forstås?! Det er nemlig fredag den 13… Og vi samlet alle de bedste af både de hyggeligt uhyggelige bøger og de rent ud sagt uhyggelige bøger til de 5-10 årige lige her. Der er både billedbøger, gys på rim, letlæsningsbøger og almindelige klamme bøger.

  Læs mere
 • Vild med Harry Potter?

  Måske I allerede har læst Harry Potter mere end en gang? Og leder med lys og lygte efter det næste fantasy-hit? Så kig med her, når vi anbefaler de bedste blandt de nyeste titler på fantasyhylden. For det vrimler med nye, fantastiske boguniverser…

  Læs mere
 • Tag børnene med på en rejse i Søens fortællinger

  I forbindelse med åbningen af Campusbygningen kan man opleve udstillingen Søens fortællinger/Sea Fairy Tales. Søens fortællinger består af børnebogsillustrationer af forskellige internationale illustratorer - alle med søens fortællinger som omdrejningspunkt. Her finder man eventyr som Den Lille Havfrue, Sindbad Søfareren og mange andre myter, legender og motiver fra havet, som har fascineret os alle gennem tiderne og på tværs af kulturer.

  Læs mere
 • Færdig med Letlæs?

  Har du et barn, der trænger til nye udfordringer? Som er færdig med letlæsnings-bøgerne, og som nu er klar til bøger med mere tekst, færre billeder og en lidt mere kompleks handling men som på den anden side ikke skal overvældes af tykke murstensbøger helt uden billeder? Så kig med her når vi anbefaler en masse gode bøger, som er helt perfekte til overgangen mellem letlæsnings-afdelingen og resten af det store dejlige børnebibliotek.

  Læs mere
 • Hjælp! Der er læsebånd på efterskolen...

  Dagens spørgsmål på børnebibliotek…”Min stakkels dreng har fundet ud, at der er læsebånd på efterskolen. Det har han ikke haft i 3 år, så vi har brug for lidt hjælp til at komme i gang”. Den unge mand stod ved siden af sin mor og så ud, som om han hellere ville være et andet sted. Efter lidt snak, fik han fortalt, at han var god til at læse men bare ikke rigtig gad, men at han dog havde læst Hunger Games med stor fornøjelse.

  Læs mere

Silkeborg Bibliotekerne - Hostrupsgade 41 A - 8600 Silkeborg - Telefon: 87 22 19 00 - silkeborgbibliotek@silkeborgbib.dk