Billede af Dodo

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
Billetsalg på musikrampen.dk
Målgruppe
For voksne
Musik

Dodo synger Benny

21.01.21
Kan Svante være en kvinde ? Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanters genvordigheder, kan du får svar på, når du er til koncert med Dodo og hendes fortolkninger af Benny Andersens “Svantes viser”.

I 2009 stødte Dodo ind I Benny Andersen I forbindelse med et projekt for Unicef, hvor Benny og Dodo optrådte sammen. Efter utallige opfordringer og en længere proces, udkom i 2011, det første soloudspil fra Dodo i form af CD - en ”DodoBennyBossa”. Dodo var faldet pladask for Svante visernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt, ind i Bossanovaens melankolske og jazzede tone.

Siden har hun, ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos, optrådt med et udvalg af de klassiske Svante viser fra hendes første lunt svingene solo CD. Det bliver en aften i bossanovaens tegn, i Benny Andersens tegn og i kvindelige Svanters tegn!

Med sig har Dodo følge af:
Jeppe Holst (guitar)
Jens Rud (bas, percussion)

Koncerten er blevet til i et samarbejde mellem Kulturstafetten og Musikrampen.

Billetsalg på musikrampen.dk.

Husk at du kan spise aftensmad i husets café inden koncerten. Bordbestilling på 87221980 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk. Bordbestilling via mail er først gældende, når du har modtaget en bekræftigelse.

COVID-19:

Silkeborg Bibliotekerne overholder de gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.

Brug den opstillede håndsprit ved indgangen når du ankommer samt i en evt. pause - og husk at holde afstand.

Føler du dig det mindste sløj henstiller vi til, at du bliver hjemme.

Sammen passer vi på os selv og hinanden.