gennemtrængelig belægning

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Sted
Campus
Målgruppe
Voksne
Fællesskab & bæredygtighed

UGE17 Klimasikring på egen grund

27.04.24
Bliv klogere på Silkeborg Kommunes klimaindsats og få tips til klimatilpasning på egen grund.

I Silkeborg Kommune arbejder vi for at kommunen skal være modstandsdygtig mod klimaforandringerne, men vi har brug for din hjælp.

Til Klimadagen kan du snakke med lokale politikere og Klimasekretariatet, om hvad der foregår af initiativer i Silkeborg Kommune, og hvad du selv kan gøre for at ruste din egen grund mod de klimaforandringer, vi møder i fremtiden.

Stil os spørgsmål om Silkeborg Kommunes arbejde for at blive CO2-neutral i 2045. Du kan også høre om et større natur- og klimatilpasningsprojekt langs Gudenåen, der skal opstartes, og som skal få åen til at se ud, som den gjorde før i tiden. Vi medbringer initiativer til klimatilpasning på egen grund, som du kan tage med hjem og lade dig inspirere af.

I uge 17 afholder landets biblioteker en fælles temauge med fokus på FN’s 17 verdensmål og bæredygtighed. Silkeborg Bibliotekerne er naturligvis med og har sammensat et program med fokus på hvordan vi som borgere kan være med i den bæredygtige omstilling. Programmet kulminerer med Silkeborg Kommunes Klimadag lørdag d. 27. april.