solcellepark uge 17 verdensmål

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Fællesskab & bæredygtighed

UGE17 Klimavenlig fjernvarme er fremtiden

27.04.24
Fjernvarme luner inde og gør nytte ude.

Men hvordan producerer vi klimavenlig fjernvarme til dit hus?

Kom og mød Silkeborg Forsynings fjernvarmeeksperter og hør, hvordan vi er i fuld gang med at bygge nye klimavenlige produktionsanlæg, så vi sammen kan udfase naturgassen.

I 2030 vil CO2-udledningen fra Silkeborg Forsynings fjernvarmeproduktion være næsten væk. Det skyldes blandt andet vores solpark, der blev sat i drift i 2016, og årligt dækker varmebehovet for 20 procent af boligerne i Silkeborg. Vi er i fuld gang med at bygge varmepumper og biomasseanlæg, som også skal nedbringe vores CO2-udledning.

På bibliotekets klimadag den 27. april kan du stille spørgsmål og høre nærmere om, hvornår fjernvarmen kommer ud til dig, og hvad vi ellers gør for at sænke vores CO2-udledning hos Silkeborg Forsyning.

I uge 17 afholder landets biblioteker en fælles temauge med fokus på FN’s 17 verdensmål og bæredygtighed. Silkeborg Bibliotekerne er naturligvis med og har sammensat et program med fokus på hvordan vi som borgere kan være med i den bæredygtige omstilling. Programmet kulminerer med Silkeborg Kommunes Klimadag lørdag d. 27. april.