Billede af tegnede folk der går sammen

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Lokation
Vi mødes i udlånet på Kjellerup Bibliotek
Tinghusvej 16
8620 Kjellerup
Sted
Krabbes Grønne Ring
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Litteratur

LitteraGÅtur i Krabbes Grønne Ring

28.09.22
Hvornår har du sidst fået læst højt af en god historie eller et bevægende digt? Det er ikke ofte at vi voksne får lov til det, men Silkeborg Bibliotekerne giver dig nu chancen – og vi kombinerer endda den gode litteratur med motion og god samtale.

Tag med ud i Krabbes Grønne Ring på en fælles litterær gåtur ledet af en af bibliotekets formidlere. Vi gør stop undervejs med højtlæsning og samtale, og der bliver også tid til en lidt længere pause, hvor du kan drikke din medbragte kaffe eller the. Til hver tur vælger formidleren to gode tekster, som vi glæder os til at dele med jer. Teksterne vil hovedsageligt være nyere dansk litteratur. 

LitteraGÅtur er et uforpligtende litteraturfællesskab. Du skal ikke gøre andet end at gå med, lytte og dele din oplevelse. Vi går i et tempo, hvor alle kan være med, og ruten vil være omkring 3-4 kilometer lang. Tag tøj på efter vejret. 

Du kan deltage i LitteraGÅtur tre gange i august og september. Der er plads til 12 deltagere hver gang, og det er gratis at deltage. Du skal dog tilmelde dig gennem vores billetsystem.