Billede af Mrie Brixtofte

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
80 kr.
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Marie Brixtofte - Livets bagage

21.10.20
Vi bærer alle vores bagage forskelligt. Hvordan bærer du din? Senfølger, bagage og oprydning er temaet for aftenens foredrag, hvor Marie Brixtofte på ærlig og inspirerende vis fortæller om, hvordan det var at vokse op i en dysfunktionel familie – med en far der drak. Marie Brixtofte vil gøre os klogere på de strategier hun som barn lærte og brugte for at få mest mulig kærlighed og nærvær. Strategier der reddede hende som barn, men som har spændt ben for hende gennem voksenlivet. Hvordan kommer vi i gang med at rydde op i en bagage der kan have mange ansigter; behovet for selvkontrol, lavt selvværd, overansvarlighed, problemer med at sige fra, følelsen af ikke at kunne stole på sig selv og mange flere. Sammen med publikum vil Marie Brixtofte reflektere over bagagens betydning for et godt liv, og med baggrund i sit arbejde som psykolog, præsentere egne og gængse modeller for, hvordan man kan arbejde med de forskellige senfølger og blive mere omsorgsfulde over for os selv. Der er kaffe inkluderet i prisen.

Senfølger, bagage og oprydning er temaet for aftenens foredrag, hvor Marie Brixtofte på ærlig og inspirerende vis fortæller om, hvordan det var at vokse op i en dysfunktionel familie – med en far der drak.
Marie Brixtofte vil gøre os klogere på de strategier hun som barn lærte og brugte for at få mest mulig kærlighed og nærvær. Strategier der reddede hende som barn, men som har spændt ben for hende gennem voksenlivet.
Hvordan kommer vi i gang med at rydde op i en bagage der kan have mange ansigter; behovet for selvkontrol, lavt selvværd, overansvarlighed, problemer med at sige fra, følelsen af ikke at kunne stole på sig selv og mange flere.
Sammen med publikum vil Marie Brixtofte reflektere over bagagens betydning for et godt liv, og med baggrund i sit arbejde som psykolog, præsentere egne og gængse modeller for, hvordan man kan arbejde med de forskellige senfølger og blive mere omsorgsfulde over for os selv.

Der er kaffe inkluderet i prisen.

COVID-19:

Silkeborg Bibliotekerne overholder de gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.

Brug den opstillede håndsprit ved indgangen når du ankommer samt i en evt. pause - og husk at holde afstand.

Føler du dig det mindste sløj henstiller vi til, at du bliver hjemme.

Sammen passer vi på os selv og hinanden.