Formidlingsinspektør Sidse Tronhjem Lauritsen

Hvad skal formidlingsinspektør Sidse Tronhjem Lauritsen læse?

Hvad skal formidlingsinspektør på Museum Jorn, Sidse Tronhjem Lauritsen, læse denne sommer? Og hvorfor læser hun?

Sidse Tronhjem Lauritsen bor i Søhøjlandet/Ry med sin mand Kristian og deres to drenge. Sidse har tidligere arbejdet som formidler på Silkeborg Bibliotekerne, hvor hun blandt andet var med til at anbefale sine bedste læseoplevelser i Årets Bøger. 

"Jeg elsker at bruge dagens pauser på at læse eller lytte litteratur. Det giver energi, perspektivskifte og ikke mindst ideer til at udforske livet.

Når jeg i mit arbejde udvikler nye måder at formidle kunst bruger jeg kunstværkerne på samme måde som når jeg læser god litteratur. En pause, et blik ud i verden eller ind i kunstens som giver mig så meget energi og glæde."

Inspireret til Højland Litteraturfestival

Til Højland Litteraturfestival hørte jeg interviewet med Helle Helle. Det inspirerede mig til at få læst hendes nyeste roman "BOB". Det glæder jeg mig til.

Herudover er jeg lige gået i gang med "Til de voksne" af Linn Skåber med illustrationer af Lisa Aisato. Det er små historier der handler om at blive voksen, hvornår man nu lige er det og om hvordan man bevarer glæden og nysgerrigheden ved livet. Den er virkelig fin!

 

Hvilken krimi skal jeg læse?

Jeg plejer at læse en krimi, men har ikke fundet den rette endnu. Leder videre og håber at finde én, der kan sluges på et par dage. Så er de bedst. 
Katrine Engbergs har jeg læst med stor fornøjelse. 

Noget der ligner Katrine Engberg

Hvis du, ligesom Sidse, gerne vil læse krimier, der ligner Katrine Engbergs, så kommer vores anbefalinger her: 

Tags