Kulturskoleleder Knud Mortensen

Hvad skal kulturskoleleder Knud Mortensen læse?

Knud Mortensen, leder af Den Kreative Skole i Silkeborg, anbefaler en meget populær, ny roman - hvad kan han nu kaste sig over?

Hvad skal du lave i din sommerferie, Knud?

Nu har jeg i næsten to år været leder på Den Kreative Skole, og i min fritid bruger jeg mest tiden med min hustru og mine tre drenge… altså når jeg ikke spiller oldboys fodbold eller løber en tur. Jeg læser lidt hver dag, og når børnene bliver lidt ældre, har jeg store planer om at udvide på omfanget.

Hvad kan du anbefale?

Mange har sikkert allerede læst Stine Pilgaards ”Meter i sekundet” – hvis ikke er det bare om at komme i gang! Jeg er muligvis farvet, da jeg er vokset op i Ringkøbing… når man ser bort fra det, så synes jeg, at den er ualmindelig velskrevet og virkelig en fin læseoplevelse. Skildringen af de forskellige personligheder og det miljø, som jeg kender så godt, er virkelig fin.
 

Noget der ligner "Meter i sekundet"

Hvis du også allerede har læst Stine Pilgaards prisvindende roman, og også er lidt udfordret på stilletid til at læse, så kan vi anbefale dig at kaste dig over disse romaner, som kan minde om "Meter i sekundet", da de også er humoristiske, sprogligt finurlige - og ikke alt for tunge i ferietasken.