Om hjemmesiden

Velkommen til bibliotekets hjemmeside! Her kan du læse mere om hvordan du søger, fornyer dine lån, ser din huskeliste m.m.

Baggrund for hjemmesiden

Sammen med de fleste andre folkebiblioteker i Danmark bruger vi DDB CMS, der leveres af Danskernes Digitale Bibliotek. Her kan vi i fællesskab med de andre biblioteker udvikle hjemmesiden, der med en række opdateringer i efteråret forhåbentligt bliver bedre og bedre.

Hjemmesiden og cms’et bliver dermed et fundament for løbende udbygning af nye faciliteter, moduler og themes.

På forsiden har vi nu mulighed for at præsentere materialer med forsider i en flot karrusel, eller vise skiftende emner i en nyhedskarrusel.

Hjemmesiden er meget nyhedsorienteret, og på forsiden vises nyheder sammen med en oversigt over kommende arrangementer.

Vi får mulighed for at trække på kilder i en fælles databrønd, og kan derfor fremadrettet hente nye kilder ind i søgningerne, fx anmeldelser, forfatterportrætter...

Siden er responsive, dvs. tilpasser sig automatisk skærmens størrelse, hvad enten det er den pc, tablet eller mobil.

Hvordan søger jeg, fornyer mine lån, ser min huskeliste m.m.?

Søg efter bøger og andre materialer i det store søgefelt på forsiden. Søg meget overordnet på dit emne fx harry potter, så du får flest mulige resultater. På oversigten over søgeresultatet kan du afgrænse din søgning efter materialetype, forfatter, emne eller andet i venstre side (i pc-udgaven).

Hvis du vil se, hvad du har lånt, forny dine lån, se huskeliste, slette reserveringer m.m., skal du logge ind under "Login" øverst på siden, og gå til "Min konto", som også kommer frem øverst på siden, når du er logget ind.

Bibliotekets app

Med DDB CMS følger også en fælles app, der skal afløse vores gamle app.  App´en "Biblioteket" kan hentes til IOS enheder og til Android.

Kontakt os

  • Du er altid velkommen til at kontakte os om hjemmesiden eller andet - Kontakt os her!

Læs mere