KONKURRENCEBETINGELSER

Betingelser for at deltage i Silkeborg Bibliotekernes konkurrencer

Sådan deltager du

Konkurrencen afvikles på https://www.facebook.com/silkeborgbib. Aldersgrænse for deltagelse i konkurrencen er min. 16 år. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Udtrækning af vindere

Der trækkes vilkårligt lod imellem alle, der har opfyldt kravene for at deltage i konkurrencen. Silkeborg Bibliotekerne tager direkte kontakt til vinderen/vinderne via Facebook. Vinderen offentliggøres herefter på Silkeborg Bibliotekernes Facebook-side.
Kan Silkeborg Bibliotekerne ikke få kontakt til vinderen/vinderne i løbet af 72 timer, udtrækkes en ny vinder.

Præmier

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Silkeborg Bibliotekerne påtager sig intet ansvar for præmien/præmierne.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Konkurrencen er hverken støttet, administreret eller sponsoreret af, eller associeret med Facebook eller Instagram. 

Desuden

Silkeborg Bibliotekerne tager forbehold for eventuelle trykfejl. Ved mistanke om snyd har Silkeborg Bibliotekerne ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Ansatte hos Silkeborg Bibliotekerne samt disses ægtefæller/kærester/børn må gerne deltage i konkurrencen – men kan ikke vinde konkurrencen.