Mennesker der ideudvikler og en linseret

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
20 kr.
Sted
Orange scene
Målgruppe
Alle
Fællesskab & bæredygtighed

Ideudvikling og fællesspisning med Grønne Nabofællesskaber

28.01.24
Kom til hyggelig fællesspisning og ideudvikling for alle med grønne interesser - og tag gerne familien med.

Silkeborg grønne nabofælleskab og Silkeborg Bibliotek skyder 2024 i gang med et hyggeligt nytårsarrangement, som afsluttes med fællesspisning. 
Her kan du komme og mødes med andre silkeborgensere, der interesserer sig for natur, bæredygtighed og fællesskab. 

Måske har du allerede gode ideer til grønne aktiviteter vi kan skabe i fællesskab? Måske har du tænkt over tiltag, som kan gøre Silkeborg mere bæredygtig? Eller måske har du bare lyst til at komme og udvikle ideer i fællesskab med andre engagerede mennesker? Så mød op på Silkeborg Bibliotek og vær med til at skubbe Silkeborgs grønne nabofællesskab godt i gang. 

Arrangementet faciliteres af dygtige Lone Belling fra Grønne Nabofællesskaber, som både vil fortælle om, hvordan man har igangsat lignende aktiviteter i grønne nabofællesskaber i andre kommuner og hjælpe os med at komme i gang med vores ideer. 

Alle er velkomne – både store og små – vi sørger for sjove aktiviteter for børnene, mens de voksne tænker grønne tanker over en kop kaffe.  I løbet af arrangementet spiser vi alle grøn frokost sammen. 

Grønne Nabofællesskaber har til formål at samle folk og familier med grønne interesser for at få endnu flere bæredygtige aktiviteter ud i lokalsamfundet. Vi ved, at det er nemmere at leve bæredygtigt, når man er en del af et grønt fællesskab, som handler om at inspirere andre og blive inspireret af andre til gode grønne løsninger.