fuglehus i papir

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Sted
Outdoorbiblioteket
Målgruppe
Alle
Fællesskab & bæredygtighed

Familiekrea - Dagens tema: Dyr og fugle

06.06.24
Kom og vær med i et kreativt fællesskab for børn, unge og voksne.

Sidder dit barn eller din teenager mest derhjemme på værelset, og har svært ved at finde ind i nye fællesskaber? Eller måske savner han/hun/I at finde en fælles fritidsaktivitet, som er sjov, lærerig og hyggelig for både børn, unge og voksne – ja for hele familien.

Familiekrea på Silkeborg Bibliotek er en fritidsaktivitet, hvor man sammen med andre familier kan prøve en lang række forskellige kreative håndværk. I kan være med uanset niveau og uden at det vælter familiens budget. Tilbuddet er en familieaktivitet tiltænkt de børn og unge, som ikke går til noget i deres fritid, og som kunne tænke sig, at være med i et kreativt fællesskab.

Tilbuddet drives af en gruppe frivillige fra Silkeborg Husflidsforening, der mestrer en række forskellige håndværk som fx at brodere, tegne, male, sy, filte, strikke og folde i papir. Af og til vil man også kunne arbejde i træ, og vi spiller også brætspil med hinanden eller fremstiller vores egne brætspil. 

Vi mødes den første torsdag i måneden, og arbejder med forskellige håndværk inden for skiftende temaer.
Børn under 12 deltager sammen med en voksen – enten en forælder, bedsteforælder eller en god voksenven. Unge og voksne er også velkomne uden børn.