Om at konservere tomater og chilier, så smagen bevares og holdbarheden forlænges
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidragyder
Beskrivelse
Indhold: Syltesansen ; Tomat, chili og tomatillos ; Tørring af chilier og tomater ; Henkogning ; Salt ; Sukker ; Fermentering ; Eddike ; Olie ; Frysning ; En håndfuld opskrifter med dine konserverede dejligheder
ISBN
9788776954123
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
139 sider
Forlag
Vandkunsten
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kom sommeren på glas
Sensommer er syltetid. Det er tid til at høste havens modne frugter og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder. Et glas med hjemmelavet syltetøj eller pickles er også en gave, der vækker glæde. Herunder er også et par bøger om fermentering - konservering af grøntsager - som har fået en renæssance i de danske køkkener.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen præsenterer sig flot med en rustik forside i ufarvet pap, som passer godt til indholdet. Opskrifterne er dejligt usentimentale og lette at gå til, da de ikke kræver masser af udstyr eller mange ingredienser. Det manglende register er ærgerligt