sylteglas

Kom sommeren på glas

11.09.18
Sensommer er syltetid. Det er tid til at høste havens modne frugter og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder. Et glas med hjemmelavet syltetøj eller pickles er også en gave, der vækker glæde. Herunder er også et par bøger om fermentering - konservering af grøntsager - som har fået en renæssance i de danske køkkener.

Du kan også finde 3 syltebøger på ereolen.dk: https://ereolen.dk/search/ting/syltning 

Materialer
Bente Nissen Lundsgaard: Syltebogen : sødt, surt og stærkt
Reservér
  • Bog

Syltebogen : sødt, surt og stærkt

Af Bente Nissen Lundsgaard (2002)
Læs mere
Kristine Marie Jensen (f. 1858): Syltning - surt & sødt : frøken Jensens kogebog siden 1901
Reservér
  • Bog

Syltning - surt & sødt : frøken Jensens kogebog siden 1901

Af Kristine Marie Jensen (f. 1858) (2017)
Læs mere
Anne Hjernøe: Politikens syltebog
Reservér
  • Bog

Politikens syltebog

Af Anne Hjernøe (2003)
Læs mere
Thane Prince: Kom det på glas : syltetøj, relish & chutney
Reservér
  • Bog

Kom det på glas : syltetøj, relish & chutney

Af Thane Prince (2009)
Læs mere
Birgit Kristiansen, Lars Norman: Sylt med vilde bær og urter
Reservér
  • Bog

Sylt med vilde bær og urter

Af Birgit Kristiansen, Lars Norman (2016)
Læs mere
Nina Stang, Lone Hansen: Pluk det, sylt det, brug det
Reservér
  • Bog

Pluk det, sylt det, brug det

Af Nina Stang, Lone Hansen (2016)
Læs mere
Lucy Cornell: Syltning og konservering
Reservér
  • Bog

Syltning og konservering

Af Lucy Cornell (2013)
Læs mere
Marianne Kastberg, Kirsten Høgh Fogt: God mad - let at sylte
Reservér
  • Bog

God mad - let at sylte

Af Marianne Kastberg, Kirsten Høgh Fogt (2013)
Læs mere
Helena Grayston: Syltedronningen : moderne syltning til alle måltider
Reservér
  • Bog

Syltedronningen : moderne syltning til alle måltider

Af Helena Grayston (2017)
Læs mere
Camilla Plum: Sylt! : tomat, chili
Reservér
  • Bog

Sylt! : tomat, chili

Af Camilla Plum (2015)
Læs mere
Charlotte Pike: Bogen om fermentering : sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.
Reservér
  • Bog

Bogen om fermentering : sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.

Af Charlotte Pike (2016)
Læs mere
Søren Ejlersen, Ditte Ingemann: Fermentering 2.0 : kondimenter
Reservér
  • Bog

Fermentering 2.0 : kondimenter

Af Søren Ejlersen, Ditte Ingemann (2017)
Læs mere