Kokken Dan, fællessspisning

Om dette arrangement

Tid
17:30 - 20:00
Pris
75 kr.
Sted
Cafeen i Toftebjerg
Målgruppe
Voksne
Fællesskab & bæredygtighed

UDSOLGT: UGE 17 - Grøn fællesspisning

25.04.24
Kom og vær med når vi inviterer til grøn fællesspisning og gode samtaler på Toftebjerg – Them Bibliotek og Medborgerhus. Vi garanterer, at det bliver både lækkert, hyggeligt og inspirerende.

Vores dygtige kok, Dan, byder på en velsmagende grøn buffet. Dan holder til i vores café på Toftebjerg-Them Bibliotek & Medborgerhus, hvor hans lækre mad tirsdag til torsdag trækker mange borgere til. Vi glæder os til at smage hans klimakærlige menu, men vi har også lokket ham ud af køkkenet denne aften til en snak om råvareglæde, mad som fællesskab og en kærlig gave, og meget mere. 

Der vil være mulighed for at købe et glas vin, en øl eller en sodavand til maden. Vand er naturligvis gratis. 

Vi mødes klokken 17.30 til en kort introduktion til buffeten og aftenen. Vi spiser omkring klokken 18. Efter maden taler Dan med bibliotekar Ditte Schjødt om mad og minder, råvarekærlighed, spændende rester og bæredygtig (mad)omstilling. I samtalen inviterer vi ind til at du/I kan dele jeres personlige oplevelser og erfaringer – har du har en elsket grøn opskrift, eller et godt tip til den bæredygtige omstilling så tag dem med og del dem med os andre! 

Der vil naturligvis være rig mulighed for at stille spørgsmål og drøfte emnet i løbet af aftenen.
Køb straks din billet – og inviter gerne din nabo med!

I uge 17 afholder landets biblioteker en fælles temauge med fokus på FN’s 17 verdensmål og bæredygtighed.  Silkeborg Bibliotekerne er naturligvis med og har sammensat et program med fokus på hvordan vi som borgere kan være med i den bæredygtige omstilling. Programmet kulminerer med Silkeborg Kommunes Klimadag lørdag d. 27. april.