Caféen i Toftebjerg
Caféens åbningstider
Selvbetjent café:
| Mandag - torsdag | 10:00 - 17:00 |
| Fredag | 10:00 - 14:00 |
Caféåbent aften:
| Tirsdag - torsdag | 17:30 - 20:00 |
Caféen holder lukket i:
- Kristi Himmelfart, 29. maj
- Grundlovsdag, 5. juni
- Pinsedag, 8. juni
- 2. Pinsedag, 9. juni
- 20. juni t.o.m. 6. august
- Uge 42
- 18. december t.o.m. 2. januar 2026
Bordbestilling:
Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte.
Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.
Priser:
På caféaftner:
- Aftenens ret 100 kr.
- Lille portion 60 kr.
- Aftenspisning ved buffet 125 kr.
- Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
- Børnemenu 50 kr.
- Dagens dessert 30 kr.
Børnemenu:
- Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
- Kylling, pasta og grøntsagsstave
- Hjemmelavet spaghetti Bolognese
Aftenservering:
Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19
På aftener med buffet serveres maden kl. 18.
Menu
November
Tirsdag 18. november
Chili con Carne med ris, friskbagt flutes, guacamole, crème fraiche, jalapenos og koriander.
Onsdag 19. november
Boller i selleri med bagte gulerødder og smørvendt løg og kål.
Torsdag 20. november (vegetarisk)
Portobellogryde med linser, miso og grønkål. Hertil bagte søde kartofler med timian og yoghurtdressing med hvidløg og persille.
Tirsdag 25. november
Stegte middagsfrikadeller med stuvet hvidkål og kartofler med surt.
Onsdag 26. november (vegetarisk)
Friskbagt burgerbolle med stegt selleri, ristede svampe og palmekål med bønnecreme, tomatkompot, og syltede løg. Hertil ovnstegte kartofler.
Torsdag 27. november - Særpris 125 kr.
Rosastegt oksetyndsteg med rødvinssky, bagte rødder og ristede svampe.
December
Tirsdag 2. december (vegetarisk)
Indisk Daal (linsegryde) godt krydret, med vinterurter, ris, chutney, lime, koriander og godt brød.
Onsdag 3. december
Stegt flæskesteg med brunede kartofler, rødkål og brun sauce. Salat med appelsin og grønkål.
Torsdag 4. december
Juleanretning med røget laks med peberrodsmayo, andebryst med appelsinchutney, grønkålssalat med æbler og nødder, vesterhavsost med pesto og godt brød incl. dessert.
Særpris: 165 kr.
Tirsdag 9. december
Fisk a la Marstal – dampet hvid fisk, med stegt bacontern, rødbeder, kapers og persille. Hertil kartofler med sennepssauce.
Onsdag 10. december (vegetarisk)
Moussaka med aubergine, kartofler, porrer, kål, krydret tomatsauce og ostesauce. Hertil en skøn vintersalat med nybagt focaccia.
Torsdag 11. december
Boeuf Bourguignon med kartoffelmos, æblesalat og surt.