Caféen i Toftebjerg

Herunder finder du priser og information om caféen på Toftebjerg. Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte. Vi glæder os til at se jer i caféen.

 

Bordbestilling:

Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

 

Priser:

På caféaftner:

  • Aftenens ret 100 kr.
  • Lille portion 60 kr.
  • Aftenspisning ved buffet 125 kr.
  • Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
  • Børnemenu 50 kr.
  • Dagens dessert 30 kr.

Børnemenu:

  • Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
  • Kylling, pasta og grøntsagsstave
  • Hjemmelavet spaghetti Bolognese

Aftenservering:

Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19

På aftener med buffet serveres maden kl. 18.

Menu

 

August:

Torsdag den 8. august
Lækker tapas anretning.

Tirsdag den 13. august
Ristaffel med kylling i karry, ris, ananas, peanuts, kokos, rosiner, ristede kikærter, chutney.
Spidskål/gulerods råkost med lime og ristet sesam.

Onsdag den 14. august
Squash frittata med stegte timian kartofler, tomatsalat med butterbeans, ristede kerner og tzatziki.

Torsdag den 15. august
Skiver af rosastegt tyksteg med bagt peberfrugt, marinerede tomater, avocado, salater, basilikum, balsamicosirup, vesterhavsost og nybagt focaccia. 

Tirsdag den 20. august
Risotto med braiseret svinebryst , ærter, bagt fennikel, fermenteret citron og persillepesto. 
Hertil friskbagt brød.

Onsdag den 21. august
Stegt rosmarinkylling med bagt ratatouille, og olivenbrød. Hertil creme fraiche med revet citrus.

Torsdag den 22. august           
Vegetarbuffet- Igen disker køkkenet op med grøn mad fra nær og fjern. Skønne farver og herlige smage. 
Buffetpris 125kr.

Tirsdag den 27. august
Bagt mørksej med flødestuvet sommerspidskål, rødløg, fennikel, dild og kapers vinaigrette.

Onsdag den 28. august
Hjemmefriterede falafler i nybagt pitabrød med sprød salat, tahindressing, couscous og krydret peberfrugtcreme.

Torsdag den 29. august           
Asiatisk gryde med svinekæber og sprødt grønt i kokos/peanut sauce. Hertil ris og eksotisk salat med melon, forårsløg, agurk og sesamchili.