Caféen i Toftebjerg

Caféens åbningstider

Icon Description

Selvbetjent café:

Mandag - torsdag10:00 - 17:00
Fredag10:00 - 14:00

 

Caféåbent aften:

Tirsdag - torsdag17:30 - 20:00

 

Caféen holder lukket i:

  • Kristi Himmelfart, 29. maj 
  • Grundlovsdag, 5. juni
  • Pinsedag, 8. juni
  • 2. Pinsedag, 9. juni
  • 20. juni t.o.m. 6. august
  • Uge 42
  • 18. december t.o.m. 2. januar 2026

Bordbestilling:

Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte.

Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

 

Priser:

På caféaftner:

  • Aftenens ret 100 kr.
  • Lille portion 60 kr.
  • Aftenspisning ved buffet 125 kr.
  • Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
  • Børnemenu 50 kr.
  • Dagens dessert 30 kr.

Børnemenu:

  • Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
  • Kylling, pasta og grøntsagsstave
  • Hjemmelavet spaghetti Bolognese

Aftenservering:

Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19

På aftener med buffet serveres maden kl. 18.

Menu

 

August

Torsdag 7. august
Anretning med røget laks, mayo, bagt tomat, pesto, zucchinifritata. Hertil godt brød.

 

Tirsdag 12. august
Pasta rigatoni med langtidssimret okseragout med rødvin, citronsyltet fennikel og parmesan.

 

Onsdag 13. august (vegetarisk) 
Zuppa Toscana. Italiensk suppe med kartofler, linser, kål, soltørrede tomater og høvlet vesterhavsost.

 

Torsdag 14. august
Grillaften – vi griller økologiske nakkekoteletter m/ hvidløg og oregano. Hertil bagt peberfrugtcreme og klar kartoffelsalat med masser af urter samt godt brød.
Særpris 125 kr.

 

Tirsdag 19. august
Græske lamme-keftedes, med ovnbagte søde kartofler og yoghurt med agurk.  Hertil grøn salat.

 

Onsdag 20. august (vegetarisk) 
Hasselbach butternut squash med soltørret pesto og mandler. Hertil salat med melon, syltede forårsløg og fetaost samt godt brød.

 

Torsdag 21. august
Moqueca - Brasiliansk fiskegryde m/ peber, tomat, hvidløg i kokosfløde, med lime og friskhakket krydderurt. Hertil ris.

 

Tirsdag 26. august (vegetarisk) 
Vegetarburger med zucchinibøf, friterede svampe, hvidløgscreme og ingefærsyltede gulerødder. Hertil ovnstegte rosmarinkartofler.

 

Onsdag 27. august
Luksus boller i karry med rispilaf og urter. Hertil eksotisk salat.

 

Torsdag 28. august
Ovnstegt kylling med stikkelsbær og nye løg med krydderpesto. Hertil nybagt kartoffelbrød.