Caféen i Toftebjerg
Herunder finder du priser og information om caféen på Toftebjerg. Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte. Vi glæder os til at se jer i caféen.
Bordbestilling:
Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.
Priser:
På caféaftner:
- Aftenens ret 100 kr.
- Lille portion 60 kr.
- Aftenspisning ved buffet 125 kr.
- Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
- Børnemenu 50 kr.
- Dagens dessert 30 kr.
Børnemenu:
- Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
- Kylling, pasta og grøntsagsstave
- Hjemmelavet spaghetti Bolognese
Aftenservering:
Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19
På aftener med buffet serveres maden kl. 18.
Menu
Januar
Tirsdag den 28. januar
Oksehale ragout med bagt selleri og gulerod, ristede svampe, palmekål og brød.
Særpris 125 kr.
Onsdag den 29. januar
Sellerilasagne med svampe og linser.
Hertil rødbede og æblesalat med feta og persille . Nybagt flutes.
Torsdag den 30. januar
Minestronesuppe med tørsaltet bacon, bønner, pasta
og alle vinterens gode urter. Lækkert focaccia.
Februar
Tirsdag den 4. februar
Vegetaraften. Svamperisotto med vesterhavsost og ærtepesto.
Hertil hjemmebagt tomatbrød.
Onsdag den 5. februar
Kartoffel-æggekage med stegt bacon.
Rødbedesalat med æble og sprøde kerner.
Torsdag den 6. februar
Vintergryde med gris og Karl Johan svampe. Hertil kartoffelmos og salat med spidskål og krydderurter.
Onsdag den 12. februar (Koncert)
Chili con carne med ris , creme fraiche og guacamole. Hertil friskbagt brød.
Tirsdag den 18. februar -ALT OPTAGET- (Teater)
Smørbagt hvid fisk med blomkålspuré og appelsinbagte gulerødder. Hertil lækkert bradepandebrød.
Onsdag den 19. februar
Pasta Radiatori med kylling i røget paprikafløde.
Friteret palmekål og parmesan.
Torsdag den 20. februar
Vegetarbuffet – Køkkenet bygger en vegetarisk buffet op med inspiration fra det nordafrikanske køkken.
Der bliver fuld gang i smagene og farverne, og der er selvfølgelig friskbagt brød til.
Buffetpris 125 kr.
Tirsdag den 25. februar
Stor ribbenstegs-sandwich i hjemmebagt bolle med urtemayo og rødkålssalat med æbler og cornichons.
Onsdag den 26. februar (Koncert)
Kylling tandoori med ris, mynteraita og ananas/kokos salat.
Torsdag den 27. februar
Tacos med friteret mørksej, salsa med avocado, rødløg, koriander og lime. Creme fraiche og hjemmelavet chilisauce.