Caféen i Toftebjerg

Caféens åbningstider

Icon Description

Selvbetjent café:

Mandag - torsdag10:00 - 17:00
Fredag10:00 - 14:00

 

Caféåbent aften:

Tirsdag - torsdag17:30 - 20:00

 

Caféen holder lukket i:

  • Kristi Himmelfart, 29. maj 
  • Grundlovsdag, 5. juni
  • Pinsedag, 8. juni
  • 2. Pinsedag, 9. juni
  • 20. juni t.o.m. 6. august
  • Uge 42
  • 18. december t.o.m. 2. januar 2026

Bordbestilling:

Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte.

Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

 

Priser:

På caféaftner:

  • Aftenens ret 100 kr.
  • Lille portion 60 kr.
  • Aftenspisning ved buffet 125 kr.
  • Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
  • Børnemenu 50 kr.
  • Dagens dessert 30 kr.

Børnemenu:

  • Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
  • Kylling, pasta og grøntsagsstave
  • Hjemmelavet spaghetti Bolognese

Aftenservering:

Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19

På aftener med buffet serveres maden kl. 18.

Menu

 

September

Onsdag 24. september (vegetarisk) 
Friterede panerede aubergine med tzatziki på zatar fladbrød og salat med melon, kikærter og krydderurter.

Torsdag 25. september
Kylling fra Biscayen med sherry og røget paprika med stegte kartofler og syltede bagte løg.

Tirsdag 30. september (vegetarisk)
Lynstegte grøntsager og tofu i ponzu (soya og lime) og sesam, med nudler. friterede løg og koriander.

 

Oktober

Onsdag 1. oktober 
Lukket

Torsdag 2. oktober
Øl-braiserede svinekæber, med kartoffelmos, æblesalat og cornichons.

Tirsdag 7. oktober (vegetarisk)
Pastaret med cremet tomatsauce , med bagte rødder og ristede svampe med revet ost. Hertil Focaccia.

Onsdag 8. oktober
Cremet Jordskokkesuppe med bagt hvid fisk, grøn olie og stegte svampe. Hertil nybagt brød.

Torsdag 9. oktober
Braiseret andelår med rødder, løg, svampe, hvide bønner og krydderurter.

-- UGE 42 EFTERÅRSFERIE (Cafeen er lukket) --

Tirsdag 21. oktober (vegetarisk)
Stegte rødbede/selleribøffer med flødebagt kartoffel/fennikel. Hertil en salat med efterårets farver.

Onsdag 22. oktober
Skipperlabskovs med smørklat, persille og rødbede, rugbrød og sennep.

Torsdag 23. oktober
Indisk butterchicken med friskbagt naanbrød, yoghurt raita og æblechutney.

Tirsdag 28. oktober
Paprikagryde med gris og gode urter. Hertil stegte kartofler og grøn salat.

Onsdag 29. oktober (vegetarisk)
Langtidsbagt selleri med kapers og persillepesto. Hertil grønkålssalat med pærer, feta og nødder. Hertil ostebrød.

Torsdag 30. oktober
Stegt lammeculotte med rødvinssky, stegte rødder og selleripuré. Hertil æbler og linser. Særpris 125 kr.