Opskrifter på 52 kødfrie hovedretter, der tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager
Emner
vegetarretter
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidragyder
ISBN
9788793604377
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
189 sider
Forlag
Strandberg
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Lyst til grønt?
Efter at have smovset i andesovs og stegesky, er vi mange der har fået lyst til at erstatte alt det brune mad med sprøde grøntsager.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen er i en lækker kvalitet med flotte og indbydende farvefotos, der sælger sig selv. Her er umiddelbart noget for de fleste, og der er nærmest sket en revolution indenfor kødfrie/vegetariske opskrifter siden forfatteren udgav sin tidligere kødfrie bog