- Bog
Syltning - surt & sødt : frøken Jensens kogebog siden 1901
Af Kristine Marie Jensen (f. 1858) (2017)
Et stort udvalg af de bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt. Revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner
Emner
syltning
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidragyder
ISBN
9788702233001
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
48 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kom sommeren på glas
Sensommer er syltetid. Det er tid til at høste havens modne frugter og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder. Et glas med hjemmelavet syltetøj eller pickles er også en gave, der vækker glæde. Herunder er også et par bøger om fermentering - konservering af grøntsager - som har fået en renæssance i de danske køkkener.Læs mere