- Bog
Bogen om fermentering : sådan fermenterer du frugt og grønt og laver din egen sauerkraut, kimchi, yoghurt, kefir, surdej mv.
Af Charlotte Pike (2016)
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidragyder
Beskrivelse
Indhold: Frugt og grønt ; Yoghurt og labneh ; Bælgfrugt og miso ; Surdej ; Drikke ; Syltning
Original titel
Fermented
ISBN
9788771553345
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
159 sider
Forlag
Legind
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kom sommeren på glas
Sensommer er syltetid. Det er tid til at høste havens modne frugter og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder. Et glas med hjemmelavet syltetøj eller pickles er også en gave, der vækker glæde. Herunder er også et par bøger om fermentering - konservering af grøntsager - som har fået en renæssance i de danske køkkener.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Inspirerende kogebog om fermentering skrevet på en måde, så alle kan være med. Meget få af ingredienserne skal skaffes i specialbutikker. De flotte billeder gør bogen til en fornøjelse at læse i