Med udgangspunkt i 8 forskellige rodfrugter gives inspiration til over 50 forskellige varme og kolde serveringer - både med og uden kød. Der er opskrifter på alt fra syltede rødbeder til bagte rodfrugter med crumble
Emner
rodfrugter
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidragyder
Beskrivelse
Indhold: Rødbede ; Gulerod ; Kartoffel ; Sødkartoffel ; Knoldselleri ; Pastinak ; Persillerod ; Jordskok ; Blandede rødder
ISBN
9788793679825
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
145 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Mad med kål og rødder
Vil du gerne lave sundere mad, med diverse slags kål og rodfrugter? - her er en liste til din inspirationLæs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Rodfrugter er roden til alt godt - de dyrkes herhjemme, er langtidsholdbare, sunde, mættende, velsmagende og billige. Opskrifterne i "Vild med rødder" er nemme at følge, og der er stor variation i tilberedningen, fra gratin og røsti til sesampanerede pastinakfritter. Ingredienserne bliver ikke mere eksotiske end burrata og quinoa. Flotte og indbydende farvefotos