Lommeregner midt i Euro mønter og pengesedler

Sparetips til efteråret

17.10.22
Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at vi lever i en krisetid. Elpriserne stiger, alle skruer ned for varmen og en tur i supermarkedet efter dagligvarer koster hurtigt en halv formue.

Der er heldigvis mange måder at spare på, og i bøgerne herunder finder du gode tips til at leve billigere.

Madlavning på budget

God mad behøver ikke være dyr. Og det kan godt være både sundt, billigt og lækkert på samme tid. Find inspiration i nogle af kogebøgerne herunder. Måske skal du også prøve kræfter med food prepping? Ved at forberede din mad på forhånd, er det nemlig meget nemmere at få brugt det, man har i køleskabet, og når det er nemt at lave mad, sparer man både penge på impulskøb i supermarkedet og dyr fast food. 

Brug dine penge fornuftigt

Har du overblik over din økonomi? Måske trænger den til et eftersyn? Så er der forskellige bøger, hvor du kan blive klogere på forbrug, sparemuligheder, lån og opsparing. Du kan også kaste dig over "Lev for det halve", der giver gode tips til, hvordan du skærer ned på forbruget og får flere penge mellem hænderne. 

Godt for dig - og for miljøet

At justere din livsstil ved at skære ned for forbruget og bruge pengene fornuftigt er ikke kun godt for din privatøkonomi - det er ofte også godt for miljøet. Det kan du læse meget mere om i de bøger, der har fokus på zero waste-livsstilen. F.eks. får du i "Et år uden overforbrug" et nyt fokuspunkt til hver uge året igennem, der hjælper dig med at skære det unødvendige fra. 

Held og lykke med at spare!

Materialer