Det er ikke en and, vi har arrangementer om FAKE

Hvad er egentligt ægte, og hvad er fake? På Silkeborg Bibliotek kan du to onsdage i november deltage i spændende arrangementer, der sætter fokus på FAKE.

Hvis du har undret dig over, hvordan fake news produceres, spredes og bekæmpes, så har du chancen for at blive klogere på dette d. 20. november på Silkeborg Bibliotek. Her vises den prisbelønnede dokumentarfilm 'Løgnefabrikken -  de falske nyheder fra Rusland', der løfter sløret for, hvad der sker inde i en russisk ’troldefabrik’.

Filmen viser også, hvordan unge, russiske journalister forsøger at bekæmpe de falske nyheder. Efter filmen vil filmens instruktør Jakob Gottschau lægge op til debat med publikum. 

Onsdag den 20. november 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 70 kr + evt. gebyr)
Silkeborg Bibliotek, Hostrupsgade 41 A, Silkeborg
Køb billet via DetSker eller på ét af Silkeborg Bibliotekerne.


D. 27. november kan du få stillet snakkelysten og møde nye mennesker på tværs af alder, interesser og kultur, hvor biblioteket inviterer til Samtalesalon om Fake/Ægte
Ved hjælp af forskellige samtaleøvelser varmer vi op til en nærværende samtale om både stort og småt. Vi samtaler bl.a. ud fra spørgsmål såsom: 
Hvor ægte er du på de sociale medier? I hvilke situationer tager du en rolle på dig?

Det kræver ingen forberedelse at deltage, men du skal have lyst til at møde og tale med nye mennesker. Du kan sagtens komme alene - vi hjælper med at sætte samtalerne i gang.

Onsdag den 27. november 2019, kl. 19.30-21:00. 
Pris: (Entré: 30 kr + evt. gebyr). Med i prisen er kaffe/the og et stykke kage.
Silkeborg Bibliotek, Hostrupsgade 41 A, Silkeborg
Køb billet via DetSker eller på ét af Silkeborg Bibliotekerne.

I Vidensområdet på Silkeborg Bibliotek er der desuden en materialeudstilling med FAKE som omdrejningspunkt, de hurtige kan få  et bogmærke med hjem, som har tips til, hvordan du selv kan spotte fake news.