mobiltelefon hvor skærmen viser et opslået tidsskrift

Artikler på få minutter direkte i din mailboks

20.04.22
Nu kan du via bibliotekets hjemmeside få adgang til tusindvis af digitaliserede artikler - bl.a. fra Det Kgl. Biblioteks samlinger - direkte til din mailboks. Du finder artiklerne sammen med vores andre materialer, når du søger på silkeborgbib.dk. 

Digital Artikelservice giver dig adgang til artikler om alverdens emner, så der er også noget for dig uanset om du er interesseret i at indrette din have til selvforsyning med permakulturens principper, ønsker at bygge en drøm af en pizzaovn  eller vil blive klogere på hvad forsvarsforbeholdet egentlig er for noget.

En stor del af de bestilte artikler kan leveres øjeblikkeligt, og antallet af scannede artikler øges over tid. 

Sådan kommer du igang

Artiklerne digitaliseres og leveres fra Det Kgl. Biblioteks samlinger af fysiske danske tidsskrifter, som indeholder over 40.000 forskellige titler.

screen shot af bibliotekets hjemmeside. Beskrivelse af artikel. Til højre en sort knap med teksten "bestil digital kopi"

Det eneste du skal gøre er at søge efter det emne, du er interesseret i og klikke på knappen "Bestil digital kopi", udfylde med din emailadresse og afvente leveringen. 

Leveringstiden er på få minutter for artikler, som allerede er scannede, imens artikler, som ikke tidligere er bestilt, scannes og sendes i løbet af maksimalt 24 timer på hverdage.