Fede arrangementer for de 10-13-årige

17.08.23
Hvis børn selv kunne bestemme, hvad ville de så gerne lave på biblioteket? Det spørgsmål stillede vi to 5. klasser (nu 6. klasse) fra Vestre skole.

I foråret 2023 inviterede vi 5. årgang på Vestre Skole til at gøre os klogere på hvad børn og unge i alderen 10-13 interesserer sig for. Det gjore vi fordi vi gerne vil lave flere arrangementer for målgruppen og i samarbejde med eleverne, udviklede vi en række arrangementer som tager udgangspunkt i deres interesser og ønsker. Vi inviterer derfor til Fifa-turnering, filmaften og kreaklubber i løbet af efteråret - alle arrangementer er for 10-13-årige. 

Se med her og tryk dig direkte ind på de enkelte arrangementer. 

 

Læs mere om det nationale projekt "Det starter med børnene" her: https://silkeborgbib.dk/projekter 

 

Fifa-turnering 

Kalder alle FIFA-fans! Er du vild med at game FIFA og hænge ud med vennerne? Nu har du chancen for at mødes med andre med samme interesse! Vi får besøg af de seje folk fra Sports Gaming, som sørger for alt udstyr, så vi kan spille fede FIFA-turneringer.

Filmaften

Kom til filmhygge på biblioteket efter lukketid! Lyder filmhygge, pizza og konkurrencer som en god fredag aften? Så kom til filmaften på biblioteket.
Vi begynder kl. 16.30, hvor I stemmer om hvilken film, vi skal se først. Undervejs bestiller vi pizzaer og vi sørger selvfølgelig også for masser af snacks. Udover at se film, skal vi også hygge, lave konkurrencer og hvem ved, måske lege gemmeleg?

Kreaklub - Lav flotte smykker 

Denne torsdag laver vi smykker af perler og forskellig tråd. Har du lyst til at designe dine egne øreringe, armbånd eller halskæder? - Så kom og vær med til en hyggelig eftermiddag. I KreaKlubben får du hjælp til forskellige teknikker og inspiration til at lave personlige smykker. Det kan også være du skal gå i gang med at lave julegaver?

Kreaklub - Skab smukke billeder 

Denne tirsdag får vi besøg af kunstner Christina Blaabjerg til en workshop, hvor du får mulighed for at male, tegne, lave collager, Indoor StreetArt og mixed media.
Du får også chancen for f.eks. at designe forsiden til din yndlingsbog, skabe billeder til din favoritsang eller hvad end du har lyst til at udforske i denne uendelige kreative verden.

Kreaklub - Sy fine tasker 

Denne tirsdag finder vi symaskiner frem og syr fine små punge, tasker og etuier. Måske du gerne vil i gang med at sy, men ved ikke helt hvordan? I kreaKlubben laver vi små, begyndervenlige projekter som kan færdiggøres i løbet af eftermiddagen. Vi hjælper med teknikker og ideer. Du behøver ikke have syet før, for at være med.

Endnu et arrangement for 10-13-årige: 

Skriveworkshop med forfatter Sofie Boysen 

Er du vild med at fortælle historier, skrive og bruge din fantasi? Kom til skriveworkshop med forfatter Sofie Boysen!
Sofie Boysen laver øvelser og giver tips og tricks til hvordan du bliver endnu bedre til at skrive og finde på historier.
Der bliver selvfølgelig også plads til hygge, snacks og snak.