De bedste julefilm for familien

07.12.23
Sneen daler ned og så endda i december! Bliver det mere hyggeligt? Måske hvis du finder en god julefilm frem... Vi har fundet de bedste familievenlige julefilm du kan se på Filmstriben.

Cirkeline - Højt fra træets grønne top

Det er jul, og musene og Cirkeline laver gaver, bager kager og drager til sidst ud efter et juletræ. På vejen er de ved at fare vild i snevejret, men den lille nissealf hjælper dem, og alle samles til den helt store julefest.

Vitello køber en vidunderlig julegave

Det er snart jul hjemme hos møgungen Vitello. Men det er kun artige børn, som får julegaver. Hvordan får man mor til at synes, at Vitello er artig?

Pedersen og Findus - den bedste jul nogensinde

Der er to dage til juleaften, og Peddersen og Findus er sneet inde på deres lille gård. Den lille kat er nervøs for, om det overhovedet bliver jul i år, da de er løbet tør for mad, og det er umuligt at fælde et juletræ i skoven.

Mumitroldene - jul i Mumidalen 

Mumitroldene sover vintersøvn, men Mumi vågner før tiden og oplever sne og is. Han møder Isdronningen, en vinterbadende hemul og hunden Ynk, som vil hyle med ulve. Julen kommer, men mumitroldene ved slet ikke, hvad det er for en fyr!

Emma & julemanden : jagten på elverdronningens hjerte

11-årige Emma er en fantasifuld pige, der føler sig glemt af sin store familie. Emma elsker eventyrlige væsner, og da hun møder selveste Julemanden Nicolas og hans kone Julie, bliver det begyndelsen på en hæsblæsende rejse ind i Elverriget.

Julemandens datter

Lucia, julemandens datter, har kun et ønske; nemlig at blive julemand. Julemandsklassen er forbeholdt drenge, men Lucia vil være julemand, så hun kæmper for sin ret.

Malous jul 

Malou kommer i familiepleje hos juleglade Bibi og Leif på den lille ø, Lunø. Stemningen er mildt sagt presset og tingene bliver ikke nemmere, da Malou opdager den hidsige gårdnisse Nils, der vil gøre alt for at få Malou smidt væk fra øen igen.