Caféen i Toftebjerg
Caféens åbningstider
Selvbetjent café:
Mandag - torsdag | 10:00 - 17:00 |
Fredag | 10:00 - 14:00 |
Caféåbent aften:
Tirsdag - torsdag | 17:30 - 20:00 |
Caféen holder lukket i:
- Kristi Himmelfart, 29. maj
- Grundlovsdag, 5. juni
- Pinsedag, 8. juni
- 2. Pinsedag, 9. juni
- 20. juni t.o.m. 6. august
- Uge 42
- 18. december t.o.m. 2. januar 2026
Bordbestilling:
Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte.
Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.
Priser:
På caféaftner:
- Aftenens ret 100 kr.
- Lille portion 60 kr.
- Aftenspisning ved buffet 125 kr.
- Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
- Børnemenu 50 kr.
- Dagens dessert 30 kr.
Børnemenu:
- Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
- Kylling, pasta og grøntsagsstave
- Hjemmelavet spaghetti Bolognese
Aftenservering:
Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19
På aftener med buffet serveres maden kl. 18.
Menu
August
Torsdag 14. august
Grillaften – vi griller økologiske nakkekoteletter m/ hvidløg og oregano. Hertil bagt peberfrugtcreme og klar kartoffelsalat med masser af urter samt godt brød.
Særpris 125 kr.
Tirsdag 19. august
Græske lamme-keftedes, med ovnbagte søde kartofler og yoghurt med agurk. Hertil grøn salat.
Onsdag 20. august (vegetarisk)
Hasselbach butternut squash med soltørret pesto og mandler. Hertil salat med melon, syltede forårsløg og fetaost samt godt brød.
Torsdag 21. august
Moqueca - Brasiliansk fiskegryde m/ peber, tomat, hvidløg i kokosfløde, med lime og friskhakket krydderurt. Hertil ris.
Tirsdag 26. august (vegetarisk)
Vegetarburger med zucchinibøf, friterede svampe, hvidløgscreme og ingefærsyltede gulerødder. Hertil ovnstegte rosmarinkartofler.
Onsdag 27. august
Luksus boller i karry med rispilaf og urter. Hertil eksotisk salat.
Torsdag 28. august
Ovnstegt kylling med stikkelsbær og nye løg med krydderpesto. Hertil nybagt kartoffelbrød.
September
Tirsdag 2. september - (vegetarisk)
Anretning med bagt peberfrugt og feta, hummus, tzatziki, ramsløgskartoffel og sprød focaccia.
Onsdag 3. september
Bagt hvid fisk med sprød urtetopping, ristede søde kartofler med cremet dressing og grøn salat.
Torsdag 4. september
Vildsvinehakkebøf med bagte løg, flødesauce kartofler og cornichons – hertil grøn salat.
Tirsdag 9. september (vegetarisk)
Risotto med asparges, vesterhavsost og ærter. Toppet med ristede svampe og kørvel.
Onsdag 10. september
Sensommersalat med braiseret and, edamamebønner, syltet gulerod, sprøde salater med grøn creme fraiche. Hertil fransk madbrød.
Torsdag 11. september
Ovnbagte møre revelsben med bagt kartoffel og kryddersmør, hertil coleslaw.
Tirsdag 16. september (vegetarisk)
Linselasagne med bagte hokkaido og pesto/ostesauce. Hertil frisk æblesalat med agurk og dild. Hertil urtecreme.
Onsdag 17. september
Hjerter i flødesovs med løg og champignon, kartoffelmos med persille og surt.
Torsdag 18. september
Soft tacos (3 stk.) med chili/lime braiseret kylling, syltede løg, radiser, queso fresco, chilisauce og koriander.
Tirsdag 23. september
hønsefrikasse med sensommerens grøntsager, kartofler og surt.
Onsdag 24. september (vegetarisk)
Friterede panerede aubergine med tzatziki på zatar fladbrød og salat med melon, kikærter og krydderurter.
Torsdag 25. september
Kylling fra Biscayen med sherry og røget paprika med stegte kartofler og syltede bagte løg.
Tirsdag 30. september (Vegetarisk)
Lynstegte grøntsager og tofu i ponzu (soya og lime) og sesam, med nudler. friterede løg og koriander.