Caféen i Toftebjerg
Caféens åbningstider
Selvbetjent café:
Mandag - torsdag | 10:00 - 17:00 |
Fredag | 10:00 - 14:00 |
Caféåbent aften:
Tirsdag - torsdag | 17:30 - 20:00 |
Caféen holder lukket i:
- Kristi Himmelfart, 29. maj
- Grundlovsdag, 5. juni
- Pinsedag, 8. juni
- 2. Pinsedag, 9. juni
- 20. juni t.o.m. 6. august
- Uge 42
- 18. december t.o.m. 2. januar 2026
Herunder finder du priser og information om caféen på Toftebjerg. Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte. Vi glæder os til at se jer i caféen.
Bordbestilling:
Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.
Priser:
På caféaftner:
- Aftenens ret 100 kr.
- Lille portion 60 kr.
- Aftenspisning ved buffet 125 kr.
- Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
- Børnemenu 50 kr.
- Dagens dessert 30 kr.
Børnemenu:
- Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
- Kylling, pasta og grøntsagsstave
- Hjemmelavet spaghetti Bolognese
Aftenservering:
Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19
På aftener med buffet serveres maden kl. 18.
Menu
Maj
Torsdag 1. maj (Vegetarisk)
Aloo Gobi - indisk krydret ret med kartofler, løg, linser og blomkål, tomatchilsauce. Hertil salat med mango og kokos, basmati ris og naanbrød.
Tirsdag 6. maj
Stegte frikadeller med kartoffelsalat, asparges og spidskål, rugbrød og surt
Onsdag 7. maj (vegetarisk)
Hjemmelavede falafler og shakshuka med spinat, squash og feta. Hertil urteyoghurt og luftigt brød
Torsdag 8. maj
Rosastegt okse med svampesauce, stegte kartofler og sprød salt
Tirsdag 13. maj
Tærte med laks, spinat og ricotta – hertil grøn salat med linser, ristet squash og tomat
Onsdag 14. maj
Langtidsbraiseret pulled pork i hjemmebagt bolle med coleslaw, cornichons og chiliketchup, med ovnstegte kartofler.
Torsdag 15. maj (vegetarisk)
Velkrydret kikærte/spinat curry med ris, mynteraita og tomatchutney
Tirsdag 20. maj
Pasta med lammeragout, grønne asparges og god ost
Onsdag 21. maj
Hjemmelavet hønsesalat med svampe, hvide asparges på smørstegt brød, med ristet bacon , syltede løg og karse
Torsdag 22. maj
Toftebjergs Vegetarbuffetl – atter en gang skaber køkkenet en af de populære vegetarbuffeter. Godt med smag, farver. Og godt brød
Tirsdag 27. maj
Peanutbutter chicken med couscous, urteolie og eksotisk salat
Onsdag 28. maj
Bagt mørksej med asparges og forårsløg i kapersvinaigrette, med nye kartofler og orangefløde