Caféen i Toftebjerg

Caféens åbningstider

Icon Description

Selvbetjent café:

Mandag - torsdag10:00 - 17:00
Fredag10:00 - 14:00

 

Caféåbent aften:

Tirsdag - torsdag17:30 - 20:00

 

Caféen holder lukket i:

  • Kristi Himmelfart, 29. maj 
  • Grundlovsdag, 5. juni
  • Pinsedag, 8. juni
  • 2. Pinsedag, 9. juni
  • 20. juni t.o.m. 6. august
  • Uge 42
  • 18. december t.o.m. 2. januar 2026

Herunder finder du priser og information om caféen på Toftebjerg. Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte. Vi glæder os til at se jer i caféen.

 

Bordbestilling:

Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

 

Priser:

På caféaftner:

  • Aftenens ret 100 kr.
  • Lille portion 60 kr.
  • Aftenspisning ved buffet 125 kr.
  • Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
  • Børnemenu 50 kr.
  • Dagens dessert 30 kr.

Børnemenu:

  • Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
  • Kylling, pasta og grøntsagsstave
  • Hjemmelavet spaghetti Bolognese

Aftenservering:

Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19

På aftener med buffet serveres maden kl. 18.

Menu

 

Maj

Torsdag 1. maj (Vegetarisk) 
Aloo Gobi - indisk krydret ret med kartofler, løg, linser og blomkål, tomatchilsauce. Hertil salat med mango og kokos, basmati ris og naanbrød.

Tirsdag 6. maj
Stegte frikadeller med kartoffelsalat, asparges og spidskål, rugbrød og surt

Onsdag 7. maj (vegetarisk) 
Hjemmelavede falafler og shakshuka med spinat, squash og feta. Hertil urteyoghurt og luftigt brød

Torsdag 8. maj
Rosastegt okse med svampesauce, stegte kartofler og sprød salt

Tirsdag 13. maj
Tærte med laks, spinat og ricotta – hertil grøn salat med linser, ristet squash og tomat

Onsdag 14. maj
Langtidsbraiseret pulled pork i hjemmebagt bolle med coleslaw, cornichons og chiliketchup, med ovnstegte kartofler.

Torsdag 15. maj (vegetarisk) 
Velkrydret kikærte/spinat curry med ris, mynteraita og tomatchutney

Tirsdag 20. maj
Pasta med lammeragout, grønne asparges og god ost

Onsdag 21. maj
Hjemmelavet hønsesalat med svampe, hvide asparges på smørstegt brød, med ristet bacon , syltede løg og karse

Torsdag 22. maj
Toftebjergs Vegetarbuffetl – atter en gang skaber køkkenet en af de populære vegetarbuffeter. Godt med smag, farver. Og godt brød

Tirsdag 27. maj
Peanutbutter chicken med couscous, urteolie og eksotisk salat

Onsdag 28. maj
Bagt mørksej med asparges og forårsløg i kapersvinaigrette, med nye kartofler og orangefløde