Caféen i Toftebjerg

Herunder finder du priser og information om caféen på Toftebjerg. Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte. Vi glæder os til at se jer i caféen.

 

Bordbestilling:

Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

 

Priser:

På caféaftner:

  • Aftenens ret 100 kr.
  • Lille portion 60 kr.
  • Aftenspisning ved buffet 125 kr.
  • Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
  • Børnemenu 50 kr.
  • Dagens dessert 30 kr.

Børnemenu:

  • Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
  • Kylling, pasta og grøntsagsstave
  • Hjemmelavet spaghetti Bolognese

Aftenservering:

Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19

På aftener med buffet serveres maden kl. 18.

Menu

 

Marts

Onsdag den 26. marts
Tarteletter – Hjemmelavet høns i asparges i sprøde tarteletter (3 stk. pr. mand). Med persilledrys.

Torsdag den 27. marts
Krydret tomat cous cous med braiseret lammeskank, grøn rustik salsa og citron yoghurt med mynte.

 

April

Tirsdag den 4. marts
Måltidssalat med hvidløgsstegte tigerrejer, palmekål, butternut squash, tomater, persille og bagte croutoner.

Tirsdag den 1. april
Lynstegt okse, pak choi og andet dejligt grønt i ingefær og hoisin med ris, peanuts, lime og koriander.

Onsdag den 2. april (LUKKET)

Torsdag den 3. april
Forårsgryde med kylling og gode urter, nye kartofler og persille

Tirsdag den 8. april 
Hvidløgsstegte tigerrejer med pasta Linguine og sauce med cherrytomater og basilikum.

Onsdag den 9. april
Gyldenstegt karbonade med nye kartofler og stuvede ærter og gulerødder. Hertil surt.

Torsdag den 10. april (Vegetarisk) 
Vegetarlasagne med det gode grønne, linser og ostecreme. Hertil skøn forårssalat med asparges, godt brød.

Påske lukket

Tirsdag den 22. april
Urtestegt unghanebryst med nye kartofler, urtecreme og grøn salat.

Onsdag den 23. april
Bagt hvid fisk med serrano og basilikum, blomkålscreme og bagte gulerødder. Hertil godt brød.

Torsdag den 24. april
Grøn fællesspisning (se i arrangementer)

Tirsdag den 29. april
Forårssuppe med sæsonens grønt – pizza med tomat, chorizo og vesterhavsost.

Onsdag den 30. april 
Græsk bøf med græske kartofler , tzatziki og græsk salat.
 

Maj

Torsdag den 1. maj (Vegetarisk) 
Aloo Gobi - indisk krydret ret med kartofler, løg, linser og blomkål, tomatchilsauce. Hertil salat med mango og kokos, basmati ris og naanbrød.