Brugerpanel: Få indflydelse på DIT bibliotek!

Som medlem af Silkeborg Bibliotekernes brugerpanel kan du være med til at gøre bibliotekernes tilbud endnu bedre.

Hvad er vigtigt for dig? Er du til spændende foredrag eller koncerter, vil du forbedre dine IT-færdigheder, vil du have ro til at læse dagens avis, eller have hjælp til at finde den rigtige bog? Silkeborg Bibliotekerne er her for dig, og vi ønsker at give dig den bedste oplevelse! Derfor vil vi gerne invitere dig til at blive en del af vores fælles netværk, så vi kan trække på dine kompetencer, når vi overvejer nye tiltag, booker kommende arrangementer og bygger om på biblioteket. Når du har tilmeldt dig, vil vi kontakte dig, når vi har brug for din hjælp. Det kan f.eks. dreje sig om udfyldelse af spørgeskemaer, indbydelse til en fokusgruppe og lignende. Du vælger selv, hvornår du vil deltage og hvor meget du engagerer dig, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Registreringsvilkår

Du skal være 18 år for at tilmelde dig brugerpanelet. Ved tilmeldingen giver du tilladelse til, at Silkeborg Bibliotekerne må kontakte dig pr. mail i forbindelse med nyheder, spørgeskemaer og invitationer til arrangementer, fokusgrupper og lignende. Alle dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og Silkeborg Bibliotekerne overdrager ikke dine oplysninger til brug for andre. Du kan til enhver tid afmelde dig brugerpanelet igen.

Oplever du fejl i forbindelse med tilmelding eller afmelding kan du kontakte Anne Thomsen på ant@Silkeborgbib.dk​, tlf. 3035 3783.