Vild med kriblekrabledyr

Det kan godt være, at mange voksne ikke deler begejstringen, men de fleste børn elsker kriblekrabledyr.

Af Trine Færge Haurits

Røde myrer vandrer på en gren i skoven

Grib chancen for tage del i dine børns begejstring og lær noget mere om disse særlige, spændende dyr, som man kan finde de fleste steder og ikke behøver sig særligt væk hjemmefra for at finde. 

Vi har samlet nogle af de bedste bøger om de mindste kriblekrable-dyr lige nedenfor. Kig, snak, hyg og læs om de smukke væsner sammen.

Som noget helt særligt har I også mulighed for at låne vores Naturrygsæk om kriblekrabledyr. Når du låner Naturrygsækken, får du med et snuptag en samlet pakke med både grej til at undersøge dyr og natur, gode bøger at læse sammen og masser af forslag til lege og aktiviteter sammed med børnene. Naturrygsækken fungerer både godt til en familie, en lgegeruppe eller en mindre børnehavegruppe. 

 

 

Mere inspiration

Mangler du mere inspiration, findes der nogle fantastiske hjemmesider for pædagoger og lærere, der gerne vil mere ud i naturen med vores børn. Her kan man godt som helt almindelig forælder kigge med og få flere fantastiske ideer til snakke og aktiviteter om alt fra edderkopper til bænkebidere.