Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:15
Pris
150 kr.
Sted
Store sal
Målgruppe
Voksne
Film, musik & teater

Koncert - Vestbo Trio

01.05.24
Glæd dig til en trio i topform: Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas) og Eddi Jarl (trommer)

Ovenpå en række fede samarbejder og succesfulde udgivelser er de tilbage med et nyt trioalbum. Denne gang er trioen rykket ud af pladestudiet for at indspille musikken on location i et stemningsfuldt rum, som danner den akustiske ramme for albummet, imens kameraerne ruller og mikrofonerne optager.

Albummet er indspillet på Skive Theater, hvor trioen stillede op midt på gulvet i den smukke sal og optog musikken live. Det nye album udkommer i foråret 2024, hvor trioen samtidig rammer Toftebjerg!

Vestbo Trio er et veletableret navn på den danske livescene, hvor deres stemningsfulde instrumentalmusik har fundet et bredt publikum. Med gode melodier og en dynamisk bandlyd, blander trioen jazz, blues og folk i et charmerende mix, som spænder fra det akustiske og nære til det medrivende og groovy.

Trioens seneste udgivelser er GROOVES (2022) sammen med Uffe Steen Trio og “Reflector” (2021), som blev udgivet worldwide sammen med DALI og blev nomineret til en DMA som Årets Blues Album. I 2019 udkom albummet “Gentlemen…” som blev indspillet i Mark Knopfler’s studie i London, og strøg til tops som nr. 1 på den danske Vinyl Top 40. Mange vil desuden kende trioen fra deres koncerter i HiFi-klubbens butikker, samt for deres 3 optrædener på Smukfest, senest i 2022.

Glæd dig til en trio i topform: Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas) og Eddi Jarl (trommer).

Arrangør: Kulturstafetten

Husk, at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling på 87221980 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk. Ved bordbestilling via mail er din reservation først gældende, når du har modtaget en bekræftelse.