Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
200 kr.
Sted
Store sal
Målgruppe
Voksne
Film, musik & teater

Koncert - Hans Theessink og Knud Møller

12.03.24
Veldrejet blues med garvede mestre.

Hans Theessink og Knud Møller er i foråret på turné i Danmark. og er man til gedigen velspillet blues, så er man til Theessink & Møller.

Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er således garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert.

Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues/root genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.

Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande – Østrig og Danmark – høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har blandt andet opnået prisen som Årets danske instrumentalist. Hans Theessink har – flere gange – vundet den østrigske Amadeus Music
Award for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues. Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de allermest pris på blues musikken. At spille den og være i den – sammen med publikum.

Det får du en chance for, når de er sammen på Toftebjerg – Them Bibliotek & Medborgerhus tirsdag 12. marts 2024, kl. 19:30. Men tøv ikke med at købe billet. Sidst de var i Them spillede de for udsolgt sal.

Arrangør: Kulturstafetten

Husk, at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling på 87221980 eller totebjerg@silkeborgbib.dk. Ved bordbestilling via mail er din reservation først gældende, når du har modtaget en bekræftelse.