Toke Leth Laursen

Toke
Leth Laursen

Chef for IT og Digitalisering
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
87221989

Toke Leth Laursen

Jeg er ansvarlig for bibliotekets udviklings- og medie teams.

Jeg er meget optaget af spændings- feltet mellem teknologi og bruger, hvordan teknologi forandrer brugsmønstre og brugere udnytter og forandrer teknologierne.
Lige nu er der mange tendenser til, at netbaserede materialer som e-bøger, netlydbøger, musik og film begynder at få en voksende udbredelse og brug. 
 

To e- or not to e-

Samtidigt er der kun svage tendenser i retning af, at udlånet af de fysiske materialer falder.

Derfor er det vigtigt for mig, at vi sikrer at biblioteket navigerer bedst muligt i forhold til både de netbaserede og de klassiske materialetyper, så vi servicerer vores brugere bedst muligt med de materialer og materialetyper de har behov for.
 

Teknik skal være en hjælp ikke en barriere

Det er vigtigt for mig, at bibliotekets systemer og teknik understøtter og hjælper brugerne og skal selvfølgelig også gerne inspirere og overraske.
På Silkeborg Bibliotekerne er vi også meget optagede af nyudvikling og videreudvikling af vore digitale teknologier og tilbud, så vores brugere oplever, at vores services løbende udvikles og forbedres.

At følge med i den digitale og teknologiske udvikling er vigtigt, fordi IT og viden om IT er også en del af det vi tilbyder på Silkeborg bibliotekerne.
 

Har du en mening om hvordan biblioteket kan gøre det bedre?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har gode idéer til hvordan biblioteket kan gøre tingene bedre eller hvis du har spørgsmål til bibliotekets tilbud. 

 

Seneste nyheder

No news were found.