Lektørudtalelse

Forfatter: Line Hoffgaard

Kort om bogen

Skal salaten spille hovedrollen i dit måltid, eller savner du inspiration til salat som tilbehør, så er der masser af salater på menuen i denne lækre kogebog. Anbefales både til vegetarer, kød- og fiskespisere

Beskrivelse

Stephanie Spangsberg, som tidligere har udgivet Brunch, brunch, brunch, præsenterer i denne kogebog 75 salater, som enten kan stå alene som et hovedmåltid eller bruges som tilbehør. Bogen indeholder, foruden originale opskrifter, også klassiske salater med et tvist, fx Salade Nicoise, Cæsarsalat og Chevre Chaud. Dertil er der enkelte opskrifter efter tidens trend indenfor salater: "bowls". Bowls er komplette måltider, hvor alt er skåret ud i mundrette bidder og anrettet ved siden af hinanden på tallerkenen. Afslutningsvis et kapitel med opskrifter på dip og dressinger. Ved de fleste opskrifter er der tips til variationer og til hvad salaten passer godt til

Vurdering

Inspirerende og appetitlig salatbog med nemme opskrifter med velkendte ingredienser, hvor alle kan være med. Det visuelle udtryk er i den populære nordiske, rustikke stil. Der er både noget for vegetarer og for kød- og fiskespisere. Der udkommer mange kogebøger udelukkende om salat i disse år og salat er en populær spise, da retten både kan bruges som tilbehør eller udgøre et måltid i sig selv

Andre bøger om samme emne

Andre salatkogebøger er fx Holms salater, Salatsnedker eller Sunde salater