Emner
syltning
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidragyder
Beskrivelse
Indhold: Syltning før og nu ; Sylteopskrifter (Morgenmad ; Brunch ; Frokost ; Eftermiddagste eller kaffe ; Middagsmad/aftensmad) ; Alle kan sylte - alle skal sylte ; Det praktiske
ISBN
9788793159310
Udgave
1. udgave, 3 oplag (2021)
Omfang
171 sider
Forlag
Koustrup
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kom sommeren på glas
Sensommer er syltetid. Det er tid til at høste havens modne frugter og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder. Et glas med hjemmelavet syltetøj eller pickles er også en gave, der vækker glæde. Herunder er også et par bøger om fermentering - konservering af grøntsager - som har fået en renæssance i de danske køkkener.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En helt igennem flot og appetitlig kogebog om syltning, som også overrasker med nye spændende smagssammensætninger. Vejledningerne er nemme at følge og der gives fine forslag til, hvad den enkelte opskrift egner sig som ledsager til. Ingredienserne er helt almindelige og der er skåret ned på mængden af sukker i mange opskrifter