Om at sylte havens bær og frugter, og om hvordan man kan bruge syltetøjet og marmeladen i kager og desserter
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.13
Beskrivelse
Indhold: Ribs ; Blommer ; Rabarber ; Solbær ; Stikkelsbær ; Hindbær ; Citrusfrugter ; Blåbær ; Ferskner ; Jordbær ; Kvæder ; Brombær ; Kirsebær ; Æbler ; Tørrede frugter ; Tyttebær ; Hyben ; Gele ; Lidt om alt ; Alt det syltede søde ; Gode råvarer ; Tips og teknikker
ISBN
9788740610666
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
140 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kom sommeren på glas
Sensommer er syltetid. Det er tid til at høste havens modne frugter og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder. Et glas med hjemmelavet syltetøj eller pickles er også en gave, der vækker glæde. Herunder er også et par bøger om fermentering - konservering af grøntsager - som har fået en renæssance i de danske køkkener.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En dejlig og meget anvendelig bog. Opskrifterne er forklaret, så alle kan forstå dem, om end ikke alle kagerne er for nybegyndere. Ingredienserne er almindelige, og der bliver ikke brugt specialudstyr. Forfatterne er mor og datter, og deres engagement skinner tydeligt igennem bogen. Kagerne og desserterne er fotograferet flot, og undervejs har jeg fået en næsten ubetvingelig trang til at smage de fleste