Emner
syltning
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Beskrivelse
Indhold: Om at sylte ; Syltetøj ; Marmelade ; Råsyltning ; Gelé og sirup ; Saft ; Syltet dessertfrugt ; Andet sødt ; Eddikesyltning ; Pickles, chutney og relish ; Sauce og dip ; Kryddersalt ; Kryddereddike ; Kryddersnaps
ISBN
9788711387467
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
177 sider
Forlag
Lindhardt og RinghofDanmarks Lærerforening
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kom sommeren på glas
Sensommer er syltetid. Det er tid til at høste havens modne frugter og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder. Et glas med hjemmelavet syltetøj eller pickles er også en gave, der vækker glæde. Herunder er også et par bøger om fermentering - konservering af grøntsager - som har fået en renæssance i de danske køkkener.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Et bredt indhold af sylteopskrifter hvor bogens styrke er overskueligheden og de lette opskrifter