En rejse ind i røgens gastronomiske verden, med masser af opskrifter på vegetarisk mad, alt sammen tilberedt over bål og gløder. Til udendørsmennesker og madinteresserede
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
ISBN
9788793867352
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
216 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Mig og mit Corona projekt #2 Mød Camilla
Et bibliotek er ikke bare bøger. Det er kvalitetstid i hverdagen. Nye tanker og ideer. Nedlukningen er forlænget og derfor vil vi gerne dele nogle af de ting, som de ansatte på Silkeborg Bibliotekerne har fundet på derhjemme for at holde humøret højt og hjernen frisk. Måske du også vil være med?Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Flot og indbydende bog uden for megen tekst, men med fokus på retterne og de utroligt smukke stemningsbilleder fra naturen og arbejdet med bålet. Udover varmestyringen, der nok kræver noget øvelse, virker det som nogle nemme opskrifter at gå til, og bogen skal nok sætte gang i fleres lyst til at give sig i kast med bålet