Opskrifter på en række vegetariske retter, som er sorteret alfabetisk efter 48 forskellige grøntsager, frugter og bær, som er hovedingrediensen i retten. Hver ingrediens har 2-5 opskrifter tilknyttet, og der er forslag til snacks, smørrebrød, middagsretter og desserter
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidragyder
ISBN
9788740038118
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
270 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Vegetarisk madlavning
Mangler du inspiration til at få lavet flere grønne retter til middagsbordet - så gå på opdagelse i de mange lækre opskrifter i bøgerne her.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
At spise mere grønt er helt sikkert i fremgang, og denne bog hjælper godt på vej. Den er simpelthen fyldt med flotte retter, der kan pifte enhver middag op. Aamanns bog er inspirerende og forholdsvis ligetil at anvende. Her er det smagen, der er i højsædet, og man skal være en ualmindeligt stor kødelsker, for ikke at blive inspireret