Om hvordan man dyrker sin egen mad, reducerer spild og bliver mere selvforsynende. Samt hvordan man ved syltning og hjemmekonservering kan tage hensyn til særlige kostbehov og kontrollere eller eliminere de tilsætningsstoffer, der findes i kommercielt tilberedte fødevarer
Hvor er materialet?
Henter beholdningsoplysninger.
Se mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidragyder
Beskrivelse
På omslaget: Selvforsyning med bær, frugt og grøntsager
Original titel
Home preserving
ISBN
9788778423108
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
255 sider
Forlag
Billesø & Baltzer
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Kom sommeren på glas
Sensommer er syltetid. Det er tid til at høste havens modne frugter og gemme deres vitaminer til de kolde vintermåneder. Et glas med hjemmelavet syltetøj eller pickles er også en gave, der vækker glæde. Herunder er også et par bøger om fermentering - konservering af grøntsager - som har fået en renæssance i de danske køkkener.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Udmærket bog som måske kan give ny inspiration til folk, der er glade for at sylte