Mobile tilbud

Silkeborg Bibliotekerne har flere forskellige mobile tilbud til vores brugere...

Hent app´en til biblioteket
Du kan hente bibliotekernes fælles app app "Biblioteket", i App Store eller Google Play.  Silkeborg Bibliotekerne har desuden selv en app, som dog afløses af "Biblioteket" 

Påmindelse om afleveringsfrist
Vil du have besked inden afleveringsfristen udløber så du undgår bøder? Du får besked 2 dage inden sidste afleveringsdato med denne service. 
Tal med personalet om tilmelding, eller læs mere på denne side

Mobilt lånerkort
Dit lånerkort til biblioteket kan tilgås på nettet via din smartphone på linket www.lånerkort.dk. Læs mere om det mobile lånerkort.

SMS historier
SMS historier er en særlig form for litteratur, som er skræddersyet til mobilen og det korte sms format.  Historierne foregår som regel i realtid.  Læs mere om hvordan du kommer i gang med sms historier.

Betal med MobilePay
Får du bøder i forbindelse med for sent afleverede materialer på biblioteket, så kan bøden betales på biblioteket med MobilePay. Du kan også betale med betalingskort på hjemmesiden. Læs mere om hvordan du betaler med mobilen.

Brug hjemmesiden på din mobil
Bibliotekets webside skalerer selv indholdet i forhold til skærmstørrelsen, så du altid får præsenteret websiden bedst muligt -  også på mobil og tablet. Det kaldes responsive design. Læs mere om bibliotekets hjemmeside og responsive design.