Silkeborg bibliotek i mørke med lys fra vinduerne. På billedet teksten "velkommen til Silkeborg Bibliotekerne"

Studiebiblioteket

05.07.21
Se mere om hvordan Silkeborg Bibliotek er indrettet og hvilke faciliteter og muligheder, der er særligt interessante for Silkeborgs elever og studerende.

Du kan komme forbi biblioteket, når du har brug for hjælp, men du kan også bare hænge ud i vores lækre omgivelser, hvor litteratur, teknologi og læring smelter sammen. Vi har endda et Makerspace, hvor du bl.a. kan arbejde med 3D-print, og i Medieboxen kan du f.eks. få en oplæring i at producere podcasts.

På biblioteket kan du også få personlig rådgivning til at finde materialer til din uddannelse, du kan booke lokaler til studiebrug og så har vi selvfølgelig en bogsamling, som vi er stolte af.

Kom med på en virtuel rundvisning og se et udvalg af vores tilbud i denne nyhed.

Tag på en virtuel rundvisning på Silkeborg Bibliotek

Rundvisning på Silkeborg Bibliotek

Tilbud til dig

Silkeborg Bibliotekerne har mange tilbud til dig. Vi har udvalgt nogle af de vigtigste for dig, når du går på en uddannelse. Læs eventuelt oversigten over alle vores tilbud.

Lån af materialer

Når du er oprettet som låner på Silkeborg Bibliotekerne kan du låne løs i vores samling. Men du kan også bestille materialer fra andre danske bibliotekerne på bibliotek.dk, der rummer alt fra noder og forskningsartikler til brætspil, hvis du og din studiegruppe har brug for et afbræk fra studierne.

Du kan blive oprettet som låner på biblioteket med MitID, eller ved henvendelse på biblioteket.

Dit Digitale Bibliotek

Ved hjælp af bibliotekets indkøb af licenser til en række studierelevante databaser, kan du finde bøger, artikler og anden relevant information til dine opgaver - der er materialer til både din redegørelse, din analyse og perspektiveringen. Du finder en oversigt over databaserne i Dit Digitale Bibliotek og logger ind hjemmefra med dit bibliotekslogin (CPR + pinkode).

Brug bibliotekets studierum

Har du og din studiegruppe brug for et studierum, eller har du selv brug for at sidde alene med dine opgaver, kan du booke et af bibliotekets lokaler.

Læs mere om booking af lokaler på biblioteket.

Gratis Wi-Fi

For at komme gratis på nettet, når du sidder på biblioteket, skal du blot finde wifi-netværket "silkeborghotspot".

Læs mere om adgang til internettet på biblioteket

Tags