Pia anbefaler

14.07.23
I denne serie af "Vi anbefaler", får du fire hurtige anbefalinger, så du aldrig løber tør for læsestof eller inspiration til nye litteraturoplevelser!

Flere af Silkeborg bibliotekernes formidlere har anbefalet en roman, en krimi eller spændingsroman, en lydbog, og et wildcard - det kunne fx være en film eller et musikalbum. 

En roman

Kan man bygge sit køkken om til et laboratorie? Kan man snakke om madlavning som kemi? Og kan man kalde sin hund for Halv Syv? JA, det kan man!

Den her bog er spækket med kvindelig empowerment, videnskab, skæve karakterer, kærlighed, kvinderettighedskamp, depression og sorg.

Det er uden tvivl den bedste bog jeg har læst i år.

En krimi/spændingsroman (eller en bog om et band)

Den her bog har sex, love, drugs and rock’n’roll. Den har et højt tempo og for min indre nethinde så jeg det hele udspille sig som en lidt kaotisk 70´er musik dokumentar. Hvilket giver mening fordi bogen er skrevet som interview-form. Giv det en chance, for det fungerer.

Inden du lige som mig, febrilsk begynder at google bandet, så må jeg skuffe og sige at det ikke findes. Men som læser bliver man ægte i tvivl, for det føles så virkeligt. LÆS DEN!

En lydbog

Du finder denne bog i vores børne -fantasyafdeling! MEN! Alle burde læse den her bog og jeg anbefaler den ofte til voksne!

Når man er færdig med denne roman, vil man uden tvivl være blevet mindet om, at vi er alle levende væsner der udspringer af det samme, og som bare gerne vil have en plads i verden og hører til hos nogen.

Lyt også gerne denne bog på eReolen, den er nemlig helt fantastisk oplæst af Lars Thiesgaard.

Pias wildcard: en bog om kærlighed

Rebecca Serles forfatterskab er et helt nyt bekendtskab for mig. Men sikke et bekendtskab!

Den italienske sommer er en øm, rejselysten og sorgfuld fortælling om kærlighed, der aldrig forsvinder, om alder og familiebånd, og om lange sommeraftener med magi i luften.

Psst... du bør også læse hendes bog Fem år senere! Den fik mig til at fælde en lille tåre eller to! 

Materialer