Online Bogklub: Noveller

At læse en novelle er som at spise et stykke chokolade - en intens oplevelse, men med lang eftersmag. Vi læser fra d. 29. marts og mødes online d. 2. april kl. 19-20. Læs mere om tilmelding her!

I vores Online Bogklub:Noveller skal vi læse to noveller. Vi læser fra d. 29. marts, og mødes i den online bogklub d. 2. april fra 19– 20

Deltag i bogklubben og i afstemningen, hvor du kan vælge mellem disse tre novellesamlinger:

  • Roskva Koritzinsky: Jeg har endnu ikke set verden (2018), findes som e-bog på eReolen.dk
    Noveller der skærer ind til benet og glider om på bagsiden af illusionen.
  • Fay Weldon: Udvalgte noveller (2016), findes som e-bog og lydbog på eReolen.dk 
    Forskelligartede noveller, som afspejler samfundsudviklingen de sidste 40 år. Skrevet med lune i knivskarpe formuleringer.
  • Edgar Allan Poe: Samlede fortællinger bind 2 (udgivet 2015), findes som e-bog og lydbog på eReolen.dk
    Noveller der præsenterer smukke og detaljerede stemningsbeskrivelser, det psykologiske og historiske aspekt, og til sidst spædet op med lidt gys.

Sådan tilmelder du dig Online Bogklub: Noveller
Send en mail til Sidse på stl@silkeborgbib.dk, hvor du fortæller, hvilken af de tre bøger, du helst vil læse noveller fra. 
Vigtigt: mailen skal også indeholde dit skype-handle (dit skypenavn, som man kan søge dig frem på) 
OBS: Max 10 deltagere, først til mølle!

Når stemmernes fordeling er talt op, sender Sidse en mail med nærmere information samt titlerne på den eller de noveller, vi skal læse.

Der kan stemmes om titlen pr. mail og via vores Facebookopslag, men tilmelding til bogklubben foregår udelukkende pr. mail. 

Hvordan kommer jeg i gang med Skype? 
Hvis du ikke er vant til at bruge Skype og ikke har et Skype-handle kan du finde hjælp til at komme i gang via skype-kurset på eKurser.nu. Kurset er gratis. 

 

Materialer