Akustisk guitar

Musikanbefalinger

Der findes masser af fantastiske podcasts, koncert- og dokumentarfilm om musik og jeg anbefaler 5 perler her.

Forsiden til podcasten Rockhistorier

Rockhistorier
Mere end 150 episoder er det indtil videre blevet til i denne podcast som er "Musik og røverhistorier fra rocken i dens bredeste forstand - med Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch".
De to værter er omvandrende musikleksika, og deres indbyrdes kemi og entusiasme brænder igennem. De turnerer også live med samtalerne.
Dyk ned i skattekisten Rockhistorier i din podcast app og bliv (meget) klogere på din yndlingsmusik, og den du endnu ikke kender.

Beyonce

Qello Concerts by Stingray
Denne digitale og internationale musikportal er en guldgrube med koncerter og dokumentarfilm indenfor et væld af genrer og perioder. 
Opret dig som bruger her og fortab dig i et musikalsk slaraffenland uden reklamer.

Forsiden af dokumentarfilmen Pink Floyd - Wish you were here

Pink Floyd - The story of Wish You Were Here
Igennem interviews med bandmedlemmerne Roger Waters, David Gilmour og Nick Mason fortælles historien om Pink Floyds legendariske konceptalbum ”Wish you were here” fra 1975. Albummet kæmper med at leve op til mesterværket ”Dark side of the moon” fra 1973, samt arven fra bandets første leder Syd Barrett som forlod gruppen i 1968 grundet mentale helbredsproblemer. Sangen ”Shine on your crazy diamond” fra albummet er en hyldest til ham.
Det er en rørende dokumentarfilm som du kan se via Quello

Folklore - The Long Pond Studio Sessions
Denne stemningsfulde koncertfilms-dokumentar handler om indspilningen af Taylor Swifts anmelderroste pandemi-album "Folklore", som hun har lavet i samarbejde med prominente navne som Aaron Dessner og Bon Iver. 
Et forrygende album der især opleves sprødt i denne film.
Se den på Disney+
 

Forsiden på filmen Mandskoret

Mandskoret
Denne rørende og prisvindende dokumentarfilm handler om et norsk mandskor som skal være opvarmning til en Black Sabbath koncert. Men den elskede leder af koret er uhelbredeligt syg og det er tvivlsomt om han bliver klar.
Filmen giver et portræt af mænds sammenhold når det er bedst, og af 25 store, gæve mænd med tårer i øjenkrogen. Og så kan de virkelig synge. 
Se den på Filmstriben

Tags