Jul på biblioteket
Jul på biblioteket

Jul på biblioteket

22.11.18
På Silkeborg Bibliotekerne sørger vi for god julestemning i ventetiden, og inviterer indenfor til julerier på alle fire biblioteker i mange former og for alle aldre, og glæder os bla. til at lave Silkeborgs (måske) længste nisselandskab, old-school og hightech julepynt, fine julekort og ikke mindst julegaver til dem derhjemme.

Vi kickstarter julen lørdag d. 24. november på Silkeborg Bibliotek, hvor alle er inviteret med til at starte på Silkeborg Biblioteks 6 meter lange nisselandskab, pimpet med forskellig teknologi. Nisselandskabet bliver en skøn blanding af julepynt som vi kender det, og hjemsted for vores små Ozobotter, som har fundet nissehuerne frem.Alle kan være med til at lave lys og bevægelse i landskabet med Microbits, eller lave helt traditionel juleudsmykning på forskellige workshops i hele december.

Det dufter af gran og pimpet jul, når vi i løbet af måneden også pynter juletræ i Makerspace med traditionel og moderne julepynt, lavet i perler, laser-skåret i træ eller printet i 3D.

Kan man slet ikke få nok af det kreative arbejde, har børnene også gode muligheder for at kreere årets julegave på forskellige julegaveværksteder, eller ved decembers krea-bord i børnebiblioteket.

Til dem der ønsker at læne sig tilbage og lade julefreden sænke sig, har vi forskellige teaterstykker, julefilm eller højtlæsninger på programmet.

Så uanset hvilken form for jul man er til, kan vi på et af Silkeborg Bibliotekerne i Gjern, Kjellerup, Them eller Silkeborg helt sikkert bidrage til julehyggen!

 

Se hele julens program på silkeborgbib.dk/detsker

Tags