Kom til samtalesalon om håb
Kom til samtalesalon om håb

Håbet er lysegrønt

31.01.19
Siger en gammel talemåde. Men den enes håb kan nemt være den andens frygt og håb bliver derigennem til vores helt egne.

I bogen Håb, som er en del af Aarhus Universitetsforlags serie Tænkepauser, skriver forfatteren 'Hvad vi håber på, røber, hvem vi er, hvad vi kommer af, og hvor vi vil hen'.

Håbet er nemlig ikke en fast størrelse. Den forandrer sig igennem livet og hænger tæt sammen med vores livsbetingelser. Håbet er altid i bevægelse og det peger frem mod noget anderledes, noget, der ikke er endnu.

Netop nu sætter vi fokus på HÅB på biblioteket. Du finder inspiration til digte, bøger og film om tro, håb og kærlighed på hylder og skærme, og så inviterer vi til samtalesalon om HÅB d. 7. februar kl. 19-20.30. 

Ved hjælp af forskellige samtaleøvelser, varmer vi op til en nærværende samtale om både stort og småt. I løbet af aftenen vil du få mulighed for at samtale med 3-4 nye mennesker om det nære, om dagligdagen, om det aktuelle - kort sagt om det, der optager dig og hvad du håber på.

Det kræver ingen forberedelse at deltage, men du skal have lyst til at møde og tale med nye mennesker. Du kan sagtens komme alene - vi hjælper med at sætte samtalerne i gang.

Vi håber, at vi ses.

Læs mere om arrangementet på Det Sker.

Samtalesaloner er startet af Nadja Pass og Andreas Lloyd fra samfundslaboratoriet Borgerlyst.

Materialer