Grafik med ordene sommerlæsning

Bestil en bogpose med sommerferielæsning

25.05.23
Har du svært ved at nå at låne bøger til din sommerferie? Skal vi udvælge 5 gode bøger til dig? Bestil en bogpose og afhent den på biblioteket, inden du skal på ferie!

En sommerferie uden en rigtig god bog i kufferten er ikke helt i topklasse.

Nu kan du nemt bestille en bogpose med sommerlæsning, som vi pakker til dig. Du skal bare angive hvilke ønsker, du har til din læseoplevelse - fx romantik, krimi eller vil du gerne udfordres...

Vi pakker ca. 5 bøger til dig, låner bøgerne ud, og så henter du bøgerne på biblioteket! På den måde kan du nå at få masser af fantastiske læseoplevelser med på din ferie.

Du skal vælge, om du vil afhente bøgerne i ugerne 26, 27, 28 eller 29. Bøgerne er udlånt til dig i 6 uger, så du har god tid til at tage dem med på ferie og aflevere dem igen.

Rigtig god ferie og læselyst!

Bemærk: Din besked kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående

Hvordan vi behandler dine oplysninger

Formålet med denne tilmeldingsside er, at give vores brugere mulighed for at tilmelde sig ordningen Børnebibliotekets Bogklub. Dataansvarlig er Silkeborg Bibliotekerne, Hostrupsgade 41A, 8600 Silkeborg.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at udlåne materialer til dig og kontakte dig angående materialerne. Senest to måneder efter abonnementets ophør slettes dine oplysninger.

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din tilmelding kan du kontakte Silkeborg Bibliotekerne og få den slettet.

Silkeborg Kommune har en databeskyttelsesrådgiver (DPO): E-mail: DPO@silkeborg.dk Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Du har ret til at klage til Datatilsynet over kommunens behandling af dine personlige oplysninger. Du kan læse mere om databeskyttelsesrådgiverens rolle på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk og om databeskyttelse i Silkeborg Kommune på kommunens hjemmeside https://databeskyttelse.silkeborg.dk

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.