Grafik for efterårets arrangementer

Arrangementer i efteråret 2021

01.09.21
Efteråret på Silkeborg Bibliotekerne byder på et væld af forskellige arrangementer for alle aldre.

Vi glæder os til igen at kunne byde jer indenfor på Silkeborg Bibliotekerne til et efterår med masser af spændende arrangementer på programmet.

Herunder kan du få en smagsprøve på nogen af de arrangementer, du kan opleve i efteråret.

Det fulde program kan du se under "Arrangementer" i toppen af hjemmesiden.

September

I september præsenterer vi bl.a. tre stærke kvinder, når vi får besøg af:

Katinka Bjerregaard

Katinka
Katinka har siden debuten i 2014 skabt et følsomt og kraftfuldt musikalsk univers med udgangspunkt i det hverdagsagtige og det poetiske. Mød Katinka til en aften med interview og musik. 

billede af stine sara

Stine Sara
Stine Sara har Tourette, og derfor siger hun ting, som hun ikke mener. Til foredraget deler hun med grin og humor ærligt ud af sin viden og leverer facts for at skabe forståelse og rummelighed. Hun gør det klart, at selvom Touretten fylder, så man kan godt gå efter sine drømme.

Portræt af forfatter Karin Heurlin

Karin Heurlin 
I samtale med formidler Anne Juul Andersen fortæller forfatter Karin Heurlin om sin seneste roman "Syv år efter. Aftenen vil være krydret med oplæsning, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

For børn i september:

et billede af en babys fødder

Babycafeer
Vores populære babycafeer afholdes jævnligt i både Silkeborg, Them, Gjern og Kjellerup med forskellige temaer. Se det fulde udvalg over babycafeer ved at gå til "Arrangementer" og søg på babycafe. 

I september kan du også deltage i familieyoga, bogreception for Nadja Engsig og Peter Birk og meget mere.

 

Oktober:

Billede af LP

Musikquiz
Endelig vender bibliotekets traditionsrige musikquiz tilbage, med Peter Bernth som vært til at styre slagets gang, og med masser af fede præmier på højkant.

Portræt af Geeti Amiri

Geeti Amiri 
Mød Geeti Amiri, forfatter til den anmelderroste selvbiografi Glansbilleder. Med rødder i Kabul og en opvækst på bunden af samfundet i København, giver Geeti Amiri et indblik i, hvordan et liv mellem to verdener skabes.

Birgithe Kosovic 
Mød Birgithe Kosović og hør hende fortælle om sin anmelderroste roman ”Det du ikke vil vide.” Romanen fortæller historien om hendes familie, om kultursammenstød og om det, der splittede hendes familie ad.

For børn i efterårsferien:

Naturtryl
Et trylleshow for børnefamilier, hvor magien breder sig, og du bliver klogere på dyr, fugle og planter sammen med naturtryllekunstner Gustav Urth. Naturtryl kan både opleves i Kjellerup og i Silkeborg.

Kalles store trommeshow
Der bliver fuld gang i den, når man kan opleve sådan cirka ALLE musikalske stilarter, og der bliver spillet på nye musikinstrumenter som: Balloner, sprøjtefløjte, samuraisværd og grise! Kalle kan både opleves i Gjern og i Silkeborg

November:

Anne-Cathrine Riebnitzsky
Mød forfatter Anne-Cathtrine Riebnitzsky, der udkommer med romanenVindens port i efteråret 2021, og som har haft en forrygende succes med sine tidligere romaner bl.a. Smaragdsliberen.

Portræt af Annette Bjergfeldt

Annette Bjergfeldt
Mød forfatter Annette Bjergfeldt, der sidste år udkom med din debutroman, Højsangen fra Palermovej, der blev nomineret til Debutantprisen 2020.

Adrian Hughes

Mors Afskedsbrev
Foredrag med TV- og radiovært Adrian Hughes, der i sommeren 2021 offentliggjorde podcasten Mors Afskedsbrev på DR Lyd.

 

Der kommer løbende nye arrangementer til Silkeborg Bibliotekernes efterårsprogram, så tjek vores hjemmeside for nye arrangementer løbende.

Vi glæder os til at se dig!