Praktikant Simone

Simones yndlingsbøger

27.11.20
I denne uge har Simone fra 9. A på Skægkærskolen været i praktik på Silkeborg Bibliotekerne. Det har været en fornøjelse at have hjælp af en "junior" bibliotekar i en uges tid.

Simone er passioneret læser og læser i hvert fald en bog om ugen. For hende er læsning en fornøjelse, og hun mener, at man kan elske alle bøger, så længe man bare sætter sig ind i dem.

Hun læser mest fantasy og romantiske bøger, og hun finder inspiration til sin læsning ved at følge danske og amerikanske forfattere på Instagram.

Simone har egentligt ikke bare en yndlingsbog, men bunkevis, så vi har bedt hende om at anbefale de allerbedste bøger, hun har læst:

 

 

Hvis man ikke kan få nok af Twilight, så er den her bog lige noget for dig. Jeg var forgabt i den på grund af, at det ligesom var en omvendt Twilight, da det her er teenagedrengen Ethan, der forelsker sig i den mystiske pige Lena. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den hælder mest til fantasy, men der var selvfølgelig noget kærlighed med, som jeg elsker. Jeg var vild med, at den foregik i vores verden, men med et twist af mystik og magi. Hovedpersonen er Sky Bright, som efterhånden bliver mere og mere involveret med Zed Benedict og hans familie, som har en masse hemmeligheder.

 

 

 

 

 

Personligt er jeg nærmest besat af hovedpersonen Kelsea, for hun er sådan en stærk kvinde, som ovenikøbet lever i middelalderen.

Jeg kan godt sige dig, at mens jeg læste den her bog, så glemte jeg helt tiden, for den var så anderledes end andre bøger, jeg havde læst. For jeg var aldeles vild med både ridderne, magien, tidsperioden, kampen om magten, og at der var kampe med sværd, knive og buer. 

 

 

 

 

Altså jeg er helt mundlam, for jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor skøn og rørende den her bog var for mig. Den ramte mig bare lige på og hårdt i hjertet, faktisk var det Ferns kærlighed til Ambrose, der skød en pil direkte igennem mit hjerte. For jeg syntes, at der var så meget kærlighed i den her bog, og ”Skrøbelige skønhed” vil altid være en bog, som for mig vil efterlade mig med øjnene fulde af vand.  

 

 

 

 

 

Det var, som om den her bog bare kaldte på mig, da jeg så den for første gang på nettet. Da jeg så fik den, og da den sidste side var vendt, så havde jeg stadigvæk ikke lyst til at lægge den fra mig. For jeg elskede bare kærligheden mellem Sierra og Caleb. Deres kærlighed til hinanden kom også under huden på mig og blev en af de bøger, der fik mig til at tro på sand kærlighed, uanset hvilke forhindringer, der end måtte komme.