Derfor elsker jeg YA-bogcaféerne!

29.04.16
Der er ikke meget, der slår en god bog. Noget der kommer tæt på er at snakke om dem – måske fordi man i den proces finder nye bøger. Derfor elsker jeg at komme til YA-bogcafeerne på Silkeborg Bibliotek. Her kan man altid få en god anbefaling eller give en videre.

Lidt sødt, noget at drikke og masser af bog-snak – så bliver det altså ikke meget bedre! Og hvis du kan lide det, vil du elske at komme til YA-bogcafeerne på Silkeborg Bibliotek. Jeg har været med til de sidste tre bogcafeer, og jeg har nydt hver og en.

Nogle gange er der tema som kærlighed eller klassikere ”genbrugt” i YA litteraturen, men mest af alt er der en masse snak om bøger. Der startes oftest ud med et lille oplæg, som altid er virkelig spændende, men min yndlingsdel er, når vi går fra oplæg til at tale om bøger.

Det er så rart at have nogen at snakke om bøger med, og det får man virkelig på bogcafeen. Der kommer også en masse gode læsetips undervejs, så jeg tror, jeg vil have en lille notesbog med næste gang, så jeg kan skrive alle de gode boganbefalinger ned! Man skulle nødigt gå glip af en god bog.

/Nina Sanderhoff Hansen

Billedet  herunder er fra den seneste bogcafé. Vi mødes igen næste gang d. 21. juni - hold øje her på vores hjemmeside og på @SilkeborgLovesYA på Instagram for info om tid og sted.

YA-bogcafé
Materialer